Εντυπωσιακό καλωσόρισμα Δανών τουριστών στην Μυτιλήνη με παραδοσιακούς χορούς, ούζα και τοπικούς μεζέδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους Δανούς τουρίστες που αφίχθησαν στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης υποδέχθηκαν εντυπωσιακά το τουριστικό γραφείο "Alonia Holidays" σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Μήθυμνας Ιγνάτη Χατζηχρήστο.


Αξέχαστο θα μείνει το ταξίδι στη Λέσβο για  200 περίπου τουρίστες από την Δανία, οι οποίοι έφτασαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας αεροπορικώς στο νησί για τις διακοπές τους.

Οι τουρίστες, αφού αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο, μπήκαν σε πούλμαν με προορισμό το Μολυβο, λίγο μετά το αεροδρόμιο έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν να σταματάνε τα πούλμαν σε χωματόδρομο.

Στην αρχή ανησύχησαν, φοβούμενοι κάποιο πρόβλημα στα πούλμαν, στη συνέχεια όμως διαπίστωσαν ότι είχε στηθεί ένα μικρό πάρτι υποδοχής με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια, ούζο και τοπικούς μεζέδες σε γνωστό beach bar της Μυτιλήνης λίγο μετά το αεροδρόμιο..

Οι Δανοί τουρίστες έφθασαν στη Λέσβο με πτήση τσάρτερ της εταιρείας " Bravo & Sun Tours " που για πρώτη φορά ξεκίνησε πτήσεις προς το νησί και μάλιστα θα έχουν 2 πτήσεις την εβδομάδα.

Το πρακτορείο "Alonia Holidays" σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Μήθυμνας Ιγνάτη Χατζηχρήστο και τοπικούς φορείς ετοίμασε ένα πάρτυ για τους τουρίστες στο γνωστό beach bar kohilia που βρίσκεται 200 μετά το αεροδρόμιο Μυτιλήνης. 

Οι επισκέπτες δέχθηκαν με ενθουσιασμό την υποδοχή ενώ αρκετοί απ' αυτούς χόρεψαν μαζί με τα συγκροτήματα παραδοσιακούς χορούς. 

Ήταν ένα θερμό καλωσόρισμα στο νησί και ένα ευχαριστώ που προτίμησαν την Λέσβο για τις διακοπές τους.

Video report by digaPictures