Εθελοντικός καθαρισμός βυθού από το άγαλμα της Ελευθερίας μέχρι την ακτή Τσαμάκια στα πλαίσια της εβδομάδας “Σώστε τη Μεσόγειο”

Καθαρισμό βυθού από το άγαλμα της Ελευθερίας μέχρι την ακτή «Τσαμάκια». Η περιβαλλοντική αυτή δράση, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της εβδομάδας “Σώστε τη Μεσόγειο”.


 Η Ομάδα των Δυτών του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων Ν. Λέσβου, οι αυτοδύτες του Μitilini Scuba Divers, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Δήμου Λέσβου, με την εποπτεία - συμμετοχή  και αρωγή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 και ώρα 15:00, καθαρισμό βυθού από το άγαλμα της Ελευθερίας μέχρι την ακτή «Τσαμάκια». Η περιβαλλοντική αυτή δράση, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της εβδομάδας “Σώστε τη Μεσόγειο”.

Καλούμε όσους  επιθυμούν να συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού και της ακτής βοηθώντας με αυτό το τρόπο στη διατήρηση του υποθαλάσσιου  και παράκτιου φυσικού περιβάλλοντος.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 22510 54852 (Αντιδημαρχία Εθελοντισμού Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Δήμου Λέσβου).