Δοκιμές παιχτών από την Κ20 στην Καλλονή- Κοντά σε ανανέωση ο Χουάνμα-Κρούσεις στα συμβόλαια που λήγουν

Τις δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών ξεκίνησε η Καλλονή, με πέντε από την Κ20 να παίρνουν μέρος στις προπόνησεις της πρώτης ομάδας.


Αφού ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και... ανανέωσε το ραντεβού της με τα μεγάλα σαλόνια, η Καλλονή στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Μυτιλήνης κάνει τις τελευταίες προπονήσεις της πριν τις διακοπές του καλοκαιριού και ο Βαγγέλης Βλάχος ξεκίνησε άμεσα τις δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, στις προπονήσεις λαμβάνουν  μέρος οι Γκαμάγκας, Λαμπράκης, Τριανταφύλλου, Αγριμάκης και Κροτσίδας από την Κ20, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, αν κάποιος πείσει τον τεχνικό της ΑΕΛΚ ότι μπορεί να βοηθήσει την πρώτη ομάδα, τότε θα υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο.

Κοντά σε ανανέωση ο Χουάνμα

Η ΑΕΛ Καλλονής επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν τον Χουάνμα Ντελγάδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση έκανε κρούση στον Ισπανό να μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Επιτυχημένη κρίνεται η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Χουάνμα Ντελγάδο. Ο 25χρονος επιθετικός της Καλλονής πραγματοποίησε 26 συμμετοχές στη Superleague και κατάφερε να βρει επτά φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Και αυτός και οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ φέρονται να είναι ικανοποιημένοι με τη συνεργασία και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του, που αφορούσε σε ακόμη έναν χρόνο. Μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα αυτό.

Αγωνιά για το Ναι του Γιορεντε

Δεν τα βρήκαν Καλλονή και Γιορέντε για την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού αμυντικού μετά την πρώτη επαφή που είχαν οι δυο πλευρές. Η πρόταση που κατάθεσε ο σύλλογος της Λέσβου ήταν μικρότερη απ' ότι περίμενε ο έμπειρος άσος και αν δεν γίνει επαναπροσέγγιση τότε είναι πιθανό οι δρόμοι των δυο ομάδων να χωρίσουν.

Από εκεί και πέρα στην Καλλονή έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλα προβλήματα καθώς το συμβόλαιο του Γιορέντε δεν είναι το μόνο που λήγει. Τόσο αυτό του Λεοζίνιο όσο και του Μαρσέλο εκπνέουν στο τέλος Ιουνίου και πρέπει να γίνουν συζητήσεις για την παραμονή τους ή μη.


Από εκεί και πέρα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ναβάρο καθώς στην ομάδα της Μυτιλήνης δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του.