ΦΩΤΙΕΣ μέσα στο Μάιο έβαλαν οι Bang La Decks στο OXY Club (Πέτρα-Μολυβος Λέσβου)- (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Την θερμοκρασία στα ύψη ανέβασαν οι  γνωστοί σε όλο τον κόσμο παραγωγοί Bang La Decks στο OXY club στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου το βράδυ του Σαββάτου 16/05/15.

Ίσως ένα από τα καλύτερα party μέχρι το επόμενο φυσικά…. σε ένα sold out χώρο με ξέφρενο χωρό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους Antony PL & Kiriakos D. Residence deejays του club ΟΧΥ. Ενώ τον κόσμο ξεσήκωσε ο dj Gerry Galago από το Άμστερνταμ.

Ο απόλυτος χαμός έγινε όταν στα booth βρέθηκαν οι Bang La Decks όπου για 3+ ώρες, το κοινό δεν σταμάτησε να χορεύει. Ένα set με progressive house, trap, edm ήχους και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπουν οι δύο μεγάλες τους επιτυχίες “Kuedon” και “Utopia” καθώς και το ολοκαίνουργιο single “Zouka”.

Ήταν μια φανταστική βραδιά με πολύ κέφι και χορό σε δυνατά vibes με ένα πάρτι από τα «λίγα». 

Οι Bang La Decks με ένα μακρύ κατάλογο στις κορυφαίες θέσεις των RADIO charts, δημιούργησαν buzz στα παγκόσμια dance floors με την μουσική τους και τις tribal/ethnic επιρροές τους! Οι Bang La Decks ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2012 με το τεράστιο hit “Kuedon” ,ανέβηκε στο νούμερο ένα στη Σερβία και την Ελλάδα ενώ τους υποστήριξαν κορυφαίοι DJs όπως Mat Zo και DJ Alvaro. Ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησαν το “Utopia”, το οποίο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα hits του καλοκαιριού 2013 και ήταν η αιτία να μιλάει όλη η Ευρωπαϊκή dance σκηνή για αυτό! Το “Utopia” έφτασε στο #1 στο iTunes και στο Shazam chart της Ελλάδας, της Ρωσίας και στο #2 της Σερβίας. Αμέσως μετά, είχε τεράστια υποστήριξη από την DJ κοινότητα με τους Avicii, R3hab, Chuckie, Mat Zo, Benny Benassi, Jesse Voorn και άλλους να έχουν must το “Utopia” στα sets τους σε όλο τον κόσμο! Οι Bang La Decks έχουν κάνει "χαμό" σε κορυφαία club ανά το κόσμο αλλά και στην Dreamland! Οι επιτυχίες συνεχίζονται με το Zouka, Aide κ.α.! Support Dj Stam & DjGeordee ! 

Αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο event του OXYCLUB ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και αλλά με τους καλύτερους καλλιτέχνες του Ξένου και του Ελληνικού πενταγράμμου.

Το LesvosPost.com που ήταν χορηγός επικοινωνίας στο ΜΕΓΑΛΟ  event του OXY έδωσε το παρόν στο πανέμορφο διαφορετικό club και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες







Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου
Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948
Official facebook OXY: OXY


Να σημειώσουμε ότι όλο το μήνα Μάιο και αν ευνοούν οι καιρικές συνθήκες το OXY θα είναι ανοιχτό μόνο τα Σάββατα ενώ από Ιούνιο ξεκινά η καθημερινή του λειτουργιά για φαγητό, καφέ, μπάνιο στην πισίνα και διασκέδαση ως το πρωί….

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!



Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.



Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.