Με 3αρα ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής διέλυσε τον Πυθαγόρα Σάμου και μπαίνει ξανά στο κόλπο της ανόδου για την Γ Εθνική (ΦΩΤΟ)

Πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική έβαλε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, ο οποίος "απέδρασε" με το νικηφόρο 1-3 απο τη Σάμο. Μεγάλο παιχνίδι ο Βαμβουκλής.
Ο Διαγόρας, μετά από την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε στο Καρλόβασι της Σάμου με σκορ 1-3 απέναντι στον Πυθαγόρα  και σε συνδυασμό με το χθεσινό(13/05) αποτέλεσμα των δυο αντιπάλων του στη Χίο (Κανάρη και Πανναξιακού) μπήκε δυνατά στην υπόθεση πρόκριση, ταξιδεύοντας πλέον με άλλον "αέρα" στην Χίο για να αντιμετωπίσει τον Κανάρη.


Ο Διαγόρας μπήκε στο παιχνίδι αρκετά νωθρά, ζαλισμένος από το πολύωρο ταξίδι και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρσά στο 15ο λεπτό.

Απο εκείνο το σημείο και έπειτα,η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αντέδρασε.Μετά απο σέντρα του Βαμβουκλή, ο Παπαδόπουλος στο 40ο λεπτό με κεφαλιά, έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαν σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο Βαμβουκλής κάνοντας σπουδαίο παιχνίδι, έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Πυθαγόρα και με δύο προσωπικά του γκολ, "σφράγισε" το μεγάλο διπλό της ομάδας του Παπαλόπουλου. Το ένα εξ'αυτόν το πέτυχε με εκτέλεση πέναλτι, ενώ το δεύτερο με σουτ μέσα απο την περιοχή.

Μάλιστα, οι θεατές που κατέκλυσαν το γήπεδο στο Καρλόβασι, καταχειροκρότησαν τον 25χρονο μέσο, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση.

Πηγή ρεπορτάζ kalloninews.gr
ΦΩΤΟ Πέρρης Βουγιούκας


10ος ΟΜΙΛΟΣ

Πανναξιακός-Κανάρης Νενήτων 1-1

Πυθαγόρας Σάμου-Διαγόρας Αγ. Παρ. 1-3

Βαθμολογία (2 αγων.)

1.Κανάρης Νενήτων 4 3-1
——————————————
2.Πανναξιακός 4 2-1
3.Διαγόρας Αγ. Παρ. 3 3-2
4.Πυθαγόρας Σάμου 0 1-5

Η επόμενη αγωνιστική (3η, 17/5)

Κανάρης Νενήτων-Διαγόρας Αγ. Παρ.

Πανναξιακός-Πυθαγόρας Σάμου