Με επιτυχία η γιορτή λήξης σχολικού έτους του 2ου Γυμνασίου Μυτιλήνης-Πλούσιες εκδηλώσεις και μπουφές (ΦΩΤΟ)

Γιορτή λήξης σχολικού έτους του 2ου Γυμνασίου Μυτιλήνης


Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του 2ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, σε πείσμα των καθημερινών δυσκολιών, κάθε χρόνο μας εκπλήσσουν ευχάριστα, καταφέρνοντας να κερδίσουν τα ευμενή σχόλια και το θερμό χειροκρότημα του κοινού, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι δε μένουν στο ωρολόγιο πρόγραμμα και στη στείρα γνώση αλλά δίνουν μεγάλη σημασία στη δημιουργική απασχόληση των μαθητών και στη βιωματική μάθηση μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.

Το 2ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης έζησε πολύ όμορφες στιγμές την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 στα πλαίσια των Πολιτιστικών – Περιβαλλοντικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων που πραγματοποίησε με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους. Η προσέλευση των γονέων, μα και παλαιών μαθητών ήταν συγκινητική και οι μαθητές με τους καθηγητές τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σ΄ένα πανηγύρι χαράς και δημιουργίας. Την γιορτή μας τίμησε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης  κ.Αριστείδης Καλάργαλης και η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων  Δ.Δ.Λέσβου κα. Άντα Χ#γεωργίου.

Επίσης μεγάλο  ταλέντο  επέδειξαν  οι μικροί  ηθοποιοί, μαθητές   του  σχολείου μας στο θεατρικό απόσπασμα που  ανέβασαν  με τίτλο «Λατέρνα, φτώχεια  και φιλότιμο»

Τέλος  είχαμε και την έκθεση αντικειμένων της Τεχνολογίας.

Αξιοσημείωτη υπήρξε η παρουσία του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, με την κίνηση τους να οργανώσουν πλούσιο μπουφέ για όλους τους παρευρισκομένους. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! στα παιδιά ,στους  καθηγητές , στους γονείς…     


και του χρόνου…