2ος Ημιμαραθώνιος Καλλονής, "ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2015"- ΧΟΡΗΓΟΣ Επικοινωνίας LesvosPost.com

Στον απόηχο της περυσινής πρώτης πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης, ο ΑΟ Αρισβαίος Καλλονής διοργανώνει και φέτος τον Ημιμαραθώνιο Καλλονής, με την επωνυμία "2ος Ημιμαραθώνιος Καλλονής, ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2015".


Η ομάδα της Καλλονής, επιδιώκει για άλλη μια φορά να μας σηκώσει απο τον καναπέ, να μας χαρίσει ένα διαφορετικό χαμόγελο, αυτό της ικανοποίησης απο την συμμετοχή στην άθληση. Η επιδίωξη του αγώνα είναι όλο και περισσότεροι πολίτες, κάθε ηλικίας, μέσα απο την χαρά της συμμετοχής, να ασχοληθούν με την άθληση, που μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει στην ζωή μας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαϊου, και όλες οι διαδρομές θα έχουν αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Καλλονής.

Πέραν του μεγάλου αγώνα των 23.5 Χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες διαδρομές για δημοτικά(1.000μ), γυμνάσια(1.500μ), Λύκεια(2.000μ), ενηλίκων(5.000μ), ενηλίκων -δυναμικό βάδισμα-(10.000μ) αλλά και η ειδική διαδρομή "Ο δρόμος της Μητέρας(2.000μ)" αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες οι οποίες θέλουν να τρέξουν παρέα με τα μικρά τους παιδιά, μιας και την ημέρα του αγώνα, είναι η γιορτή της μητέρας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν (συλλεκτικό)αναμνηστικό μετάλλιο, εμπνευσμένο απο την "Αρχαία Πύρα", καθώς και μπλούζα αναμνηστική του αγώνα, όπως και αρκετά άλλα μικρά δώρα, για τα οποία έχουν φροντίσει οι διοργανωτές.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, ο Δήμος Λέσβου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο Kalloninews.gr και θα γίνουν και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, στην κεντρική πλατεία Καλλονής, μετά από ανακοίνωση των διοργανωτών.

Μεγάλοι υποστηρικτές του αγώνα, είναι η "Αγροτική Στέγη", η "STIHL" τα ακουστικά βαρηκοΐας "ΒΑΛΤΑ", η "Hellenic Seaways", τα "Πλαστικά Κρήτης", τα λιπάσματα "Elfe" και το "LM Garage".

Το Lesvospost.com είναι μεγάλος υποστηρικτής στην προσπάθεια ανάδειξης του κλασσικού αθλητισμού στο νησί μας..

Το Lesvospost.com θα είναι ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας και φυσικά θα καλύψουμε από το πρωί την όλη διοργάνωση.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα απο τον πρώτο αγώνα, πέρυσι...