Αξίζει την άνοδο στην Γ εθνική ο Διαγόρας- ΜΕΓΑΛΗ ισοπαλία ανόδου στην Νάξο- Παναξιακος-Διαγόρας 2-2

Ισόπαλο (2-2) τελείωσε το ντέρμπι Πανναξιακού - Διαγόρα σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ, αποτέλεσμα που αφήνει ελπίδες και στις 3 ομάδες που κυνηγούν την άνοδο...


Ο Διαγόρας Λέσβου κατάφερε να αποδράσει από τη Νάξο με ένα πολύτιμο βαθμό μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2(ημ. 1-2). που απέσπασε χτες το απόγευμα στο ΔΑΚ της Νάξου κόντρα στον Πανναξιακό.

Οι γηπεδούχοι για άλλη μία φορά σε εντός έδρας αγώνα του ομίλου προηγήθηκαν με το καλημέρα, όπως συνέβη τόσο εναντίον του Κανάρη Νενήτων, όσο και του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα. Μόλις στο 3′ο φορμαρισμένος Κούτρος (σημείωσε χατ-τρικ στον προηγούμενο αγώνα) έκανε την κοντινή προβολή για το 1-0, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους 

Μετά το γκολ ο Διαγόρας ισορρόπησε, πήρε κατοχή μπάλας και....
προσπάθησε για την ισοφάριση.

Η προσπάθεια αυτή καρποφόρησε, καθώς στο 31′ ο Θωμάς Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο οποίο ευστόχησε ο Δημήτρης Βαμβουκλής σημειώνοντας το 1-1. Ο παίκτες του Διαγόρα  δεν αρκέστηκαν στο ισόπαλο ημίχρονο, αλλά συνέχισαν την πίεση, με αποτέλεσμα να πετύχουν την ολική ανατροπή στο 38′ (1-2) πριν λήξει το ημίχρονο με κοντινή κεφαλιά του Νίκου Τριλιανού μετά από εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Κώστα Χατζηκυριάκου.


Με την έναρξη της επανάληψης (47'), ο Λίκα (που μόλις είχε περάσει στο ματς), ''τσιμπάει'' έξυπνα τη μπάλα στο όριο της περιοχής απ' τον Τριλιανό, ο οποίος τον ανατρέπει και αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη κάρτα) αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Πανναξιακός στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλες τις γραμμές αναγκάζοντας τον Διαγόρα να κλειστεί στην περιοχή του για να κρατήσει το πολύτιμο 1-2 και να προσπαθήσει με αντεπιθέσεις να απειλήσει την  εστία του Τσουκαλά.  

Η πίεση έφερε αποτέλεσμα και ο Πανναξιακός έφτασε πολύ  κόντα στην ισοφάριση  στο 64′ με τον Κούτρο, αλλά και ο Διαγόρας επιδίωξε να απειλήσει στην κόντρα αντεπίθεση με τον Δημήτρη Βαμβουκλή στο 69′. Την εξίσωση έλυσε με  απευθείας εκτέλεση φάουλ ο  Κωτσαρής στο 75′ ισοφαρίζοντας σε 2-2 , αποτέλεσμα που σύμφωνα με την απόδοση των δυο ομάδων θεωρείτε δίκαιο.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης(46' Σέμε), Κοτσαρής, Παπανικολάου, Ευριπιώτης, Γαλάνης (84' Καρούσης), Κούτρος, Κατσούδας, Ντάσιος (46' Λύκα)

Διαγόρας (Παπαλόπουλος): Βογιατζής, Μουτζούρης, Γκιάτα, Βαξεβάνης, Κουτσούρης, Παπαδόπουλος (85' Κουτλής), Μαραγκός, Χατζηκυριάκος, Βλοσίδης, Τριλιανός, Βαμβουκλής, Πουλασιχίδης (78' Νεζάι), Φιλιανός (48' Σπάρταλης)

Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής η βαθμολογία του ομίλου  έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Θέση
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί
Γκολ Υπερ-Κατά
1
ΑΠΟ Κανάρης Νενήτων
4
8
5-1
2
ΑΟ Πανναξιακός
4
8
7-3
3
ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
4
5
5-4
4
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας
4
0
1-10

Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής (5η) περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (23/05/2015, 17:30)


ΑΠΟ Κανάρης Νενήτων – ΑΟ Πανναξιακός (25/05/2015, 17:30)