«ΖΩΑ» έχουν γεμίσει την περιοχή του Αεροδρόμιου Μυτιλήνης με φόλες- 13 δηλητηριασμένα σκυλιά έως τώρα (φωτο)

Ενημερωθήκαν σήμερα (25/5/2015) τα μελη της Κιβωτου ότι ένα ακόμα αδέσποτο βρήκε φρικτό θάνατο από φόλα στην περιοχή αεροδρομίου Μυτιλήνης.


Η αδέσποτη σκυλίτσα, έχει δύο μικρά κουταβάκια τα οποία πρέπει προφανώς να φύγουν άμεσα από εκεί καθώς κινδυνεύουν (στις φωτογραφίες φαίνεται πριν μερικές μέρες με τα μικρά της).

Ο φιλοζωικός σύλλογος Λέσβου «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» με ανακοίνωση του καταγγέλλει ότι άγνωστος είναι αριθμός των αδέσποτων ζώων που εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Κράτηγου ενώ τις τελευταίες δύο μέρες τουλάχιστον 13 ιδιόκτητα σκυλιά βρήκαν εκεί φρικτό θάνατο από φόλες.

Αγνοούνται επίσης αρκετά αδέσποτα σκυλιά και γάτες τα οποία τάιζαν φιλόζωοι της περιοχής.

Δυστυχώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αρνούνται να προβούν σε καταγγελία κατ’ αγνώστων για τις δολοφονίες θεωρώντας το «χάσιμο χρόνου» αφού οι δράστες δεν είναι γνωστοί. Έτσι, όμως, οι δολοφόνοι θα συνεχίσουν να δρουν ανενόχλητοι!

Η ΚΙΒΩΤΟΣ απευθύνει ανοιχτή έκκληση στους μεν ιδιοκτήτες να προβούν στις καταγγελίες στη δε Ελληνική Αστυνομία στη Λέσβο να επιληφθεί ΑΜΕΣΑ του θέματος καθώς είναι προφανώς ότι στην Κράτηγο αυτές τις μέρες συντελείτε ολοκαύτωμα αθώων ζώων.

Αν μπορείτε να φιλοξενήσετε τα μικρά έστω και για λίγες μέρες παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα στο inbox της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης στο FB ή kivotosmitilini@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ