Ειδικά μέτρα ασφαλείας στο νέο λιμάνι της Μύρινας για τα Κρουαζιερόπλοια (ΦΩΤΟ)-….Σσσ Η Μυτιλήνη κοιμάται…

Λόγω της αυξημένης κίνησης από επιβάτες κρουαζιέρας στο νέο λιμάνι της Μύρινας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου έθεσε σε ισχύ από σήμερα και για πρώτη φορά ειδικά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής και ομαλή διακίνηση των επισκεπτών.


Βάσει των μέτρων αυτών, δεν είναι δυνατή η είσοδος στο νέο λιμάνι χωρίς την επίδειξη της ειδικής κάρτας και ταυτότητας ή εισιτηρίου και ταυτότητας, που οι εισερχόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν στο προσωπικό ασφαλείας του λιμένα.

Όπως διευκρίνισαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χαράλαμπος Δαλαβίτσος και το μέλος του Δ.Σ. του Λ.Τ. κ. Στυλιανός Μαμουζέλος, τα μέτρα αυτά θα τίθενται σε ισχύ κάθε φορά που αυτό κρίνεται απαραίτητο, όπως όταν το λιμάνι υποδέχεται κρουαζιερόπλοια.
Επίσης, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος ασφαλείας, κ. Θεόδωρος Σαρικλής, για την έκδοση κάρτας εισόδου στο λιμάνι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται  στο Λιμενικό Ταμείο.

Σημειώνεται ότι από σήμερα και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να προσεγγίσουν το νησί μας περί τα 33 κρουαζιερόπλοια συνολικά.

Λεζάντα φωτ.

1: Ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Θεόδωρος Σαρικλής, το μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου κ. Στυλιανός Μαμουζέλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου κ. Χαράλαμπος Δαλαβίτσος και ο Λιμενάρχης Λήμνου κ. Δημήτρης Συμεωνίδης.

Φωτ. 2-3: Το προσωπικό ασφαλείας 


Φωτ. 4: Η κάρτα εισόδου