Με επιτυχία και πλήθος κόσμου η Γιορτή Λήξης των Ενοριακών Κοινοτήτων Αγίου Θεράποντα και Αγίων Πατέρων Άνω Χάλικα Μυτιλήνης

Πραγματοποιήθηκε το Λαμπροσάββατο 18 Απριλίου 2015 στο Κατοικητήριο της Αγίας Θωμαΐδος, στη Μυτιλήνη, ένα πραγματικό θρησκευτικό και λαϊκό πανηγύρι. 


Με τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου, και με την παρουσία του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας, Αρχιμ. π. Ιακώβου Καραμούζη, πραγματοποιήθηκε το Λαμπροσάββατο 18 Απριλίου 2015 στο Κατοικητήριο της Αγίας Θωμαΐδος, στη Μυτιλήνη, ένα πραγματικό θρησκευτικό και λαϊκό πανηγύρι. Αφορμή και λόγος, η Γιορτή Λήξης των  Ενοριακών Κοινοτήτων Αγίου Θεράποντα και Αγίων Πατέρων Άνω Χάλικα Μυτιλήνης.

Η Γιορτή περιλάμβανε:

Πασχαλινό Όρθρο και Θεία Λειτουργία με λιτάνευση της εικόνας της Θεοτόκου, της επονομαζόμενης «ο της Αναστάσεως τύπος».
Ομιλία αναστάσιμη και επίκαιρη του Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλου.
Ένα πλούσιο στη συνέχεια πρωινό, προσφορά των κυριών των Ενοριακών Συνάξεων.
Ομαδικά παιχνίδια και χορούς.
Παραδοσιακά τραγούδια από το Μουσικό Σχήμα του π. Ευστρατίου Γιουσμά.


Η εκδήλωση έκλεισε αργά το μεσημέρι. Οι υπεύθυνοι πατέρες των Κατηχητικών Συνάξεων, π. Αθανάσιος Γιουσμάς και π. Ευστράτιος Γιουσμάς, ευχαρίστησαν πρωτίστως τους συνεργάτες τους στο κατηχητικό ενοριακό έργο, καθώς επίσης και τα μέλη και τον κόσμο που και για φέτος με τη συμμετοχή τους απέδειξαν ότι «αύτη η γενεά» συνεχίζει ν’ αναζητά «το πρόσωπον του Θεού Ιακώβ».