3η expo-AEGEAN τον Ιούλιο στην Μυτιλήνη-Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων(ΒΙΝΤΕΟ)-ΧΟΡΗΓΟΣ επικοινωνίας LesvosPost.com

Για τρίτη χρονιά η ΗΧΩ Α.Ε. διοργανώνει την εμπορική-τουριστική-πολιτιστική έκθεση expo-AEGEAN 2015 με θέμα “Αιγαίο: Η θάλασσα που ενώνει δυο λαούς”.

3 με 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 3η συνεχόμενη φορά η Ελληνοτουρκική Έκθεση «expo – AEGEAN 2015» στο παρκινκ Μυτιλήνης (εμπορικά λιμάνι) που διοργανώνει η εταιρεία «ΗΧΩ Α.Ε.»


Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 εως τις 6 Ιουλίου 2015 στο εμπορικό λιμάνι της Μυτιλήνης και θα φιλοξενήσει τρεις μεγάλες συναυλίες των: Γιάννη Χαρούλη, Stavento και Παντελή Θαλασσινό καθώς και άλλες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.


Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Απο τις 8 µ.µ. Εγκαίνια της Έκθεσης. Τους επισήµους και τους επισκέπτες υποδέχεται ο Εκπολιτιστικός- Λαογραφικός Σύλλογος «ΑΡΙΩΝ» µε επικεφαλής τους χοροδιδασκάλους Βασίλη και Κώστα Αγκοπιάν.

Χορευτικό των Πολιτιστικών Συλλόγων Αγιάσου και Λουτρών. Χοροδιδάσκαλος Ευθύµης Σαραντίδης

Χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων Μανταµάδου και Αγίας Παρασκευής. Χοροδιδάσκαλος Βασίλης Αγκοπιάν
Μικρασιάτικη µουσικοχορευτική παρουσίαση από τον Εκπολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο «Άγιος Γεώργιος» και την χορωδία Λουτρόπολης Θερµής. Χοροδιδάσκαλος Μάριος Λέλεκας, µαέστρος Μάκης Ψαραδέλλης

10.30 µ.µ. Η πολυαναµενόµενη συναυλία του σπουδαίου µμουσικού και ειρηνευτή Γιάννη Χαρούλη

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Απο τις 6:00 μ.μ Χορευτικό από τον Εξωραϊστικό –Εκπολιτιστικό Σύλλογο Επάνω Σκάλας. Χοροδιδάσκαλος Αντωνία Βελισσάρη

Χορευτικό από τον Σύλλογο Γυναικών Παµφίλων. Χοροδιδάσκαλος Θανάσης Μίχας
Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Παναγιούδας. 
Χοροδιδάσκαλος Χρήστος Τεντολούρης

Χορευτικό των Πολιτιστικών Συλλόγων ∆ηµοτικής Ενότητας Μυτιλήνης, Πηγής και Κεραµειών. Χοροδιδάσκαλος Κώστας Αγκοπιάν

Χορευτικό του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητος. Χοροδιδάσκαλος Μαρία Καραλή

Χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μήθυµνας «ο Μόλυβος» και του Ερασιτεχνικού Θεατρικού Οµίλου Καλλονής (ΕΘΟΚ) . Χοροδιδάσκαλος Ειρήνη Γρηγορίου

10:30 μ.μ Μια ξεχωριστή συναυλία µε το ελληνικό RnB συγκρότηµα STAVENTO που θα σας συναρπάσει γιορτάζοντας 10 χρόνια στον µουσικό του κόσµο.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

6:00 μ.μ Χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων Λισβορίου, Μιστεγνών, Αγίας Μαρίνας. Χοροδιδάσκαλος Βασίλης Αγκοπιάν

7.15 µ.µ. Χορευτικό από τον Πολιτιστικό Σύλλογο΄Αντισσας. Χοροδιδάσκαλος: Θανάσης Μίχας

7.30 µ.µ. «Τα αρραβωνιάσµατα» από τον Σύλλογο Μικρασιατών της ∆ηµοτικής Ενότητας Καλλονής

8 µ.µ. Χορευτικό από τον Παγγεραγωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γέρας. Χοροδιδάσκαλος: Βασίλης Αγκοπιάν

9.15 µ.µ. Χορευτικά από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Πέτρας και Στύψης. Χοροδιδάσκαλος: Γιάννης Παπουτσάνης

Χορευτικά από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ερεσσού και Σκαλοχωρίου.Χοροδιδάσκαλος Κώστας Αγκοπιάν

10:30 Εκπληκτική συναυλία µε τον αγαπηµένο έντεχνο τραγουδιστή Παντελή Θαλασσινό

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

6:00 μ.μ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ. Αγαπηµένος τηλεοπτικός σεφ πλαισιωµένος από νέους µάγειρες θα ετοιµάσει και θα προσφέρει στους επισκέπτες καλοκαιρινούς µεζέδες.

8.00 µ.µ. Ο Σύλλογος Πολιχνίτου «ο Μπάλος» σε µουσικοχορευτική παράσταση. Χοροδιδάσκαλος: Λευτέρης Τσιτσάνος Πρόεδρος: Μεταξία Συκά

9.00 µ.µ. Χορευτικό δρώµενο από την Πολιτιστική Αθλητική δράση Μυτιλήνης «Εν χορώ». Χοροδιδάσκαλοι: Σωκράτης Κουρουλής, Στέλιος Καραφασούλης και Ασπρούδη Βιβή.

9.15 µ.µ. Χορευτικά του Συλλόγου Γυναικών Μανδαµάδου. Χοροδιδάσκαλος: Βασίλης Αγκοπιάν

9.30 µ.µ. Χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταξιαρχών. Χοροδιδάσκαλος: Αργύρης Χατζηµαλλής.
ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015. ΕΠΙ∆ΕΙΞΗ ΜΟ∆ΑΣ ΜΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ∆ΙΑΚΟΠΕΣ 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΣΒΟΥ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΕ∆ΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Ώρα 9.30 π.µ.♦ Ελληνοτουρκικό forum µεταξύ των συµµετεχόντων εκθετών και επισκεπτών µε θέµα το Εµπόριο και την Βιοµηχανία. Θα συζητηθούν και θα επεξεργαστούν
νέες προτάσεις συνεργασίας µεταξύ Ελληνικών και Τουρκικών επιχειρήσεων µε κοινή προβολή τους στην παγκόσµια αγορά.
Ώρα 11.30 π.µ.♦ Ελληνοτουρκικό forum συµµετεχόντων εκθετών και επισκεπτών για τον Τουρισµό. Συζήτηση σε θέµατα Τουρισµού µε σκοπό τη συνεργασία τουριστικών πρακτορείων και επιχειρήσεων Ελλάδας – Τουρκίας.
Ώρα 1 µ.µ.♦ Β2Β επιχειρηµατικές συναντήσεις όλων των ενδιαφεροµένων για τη σύναψη συµφωνιών. 



Φέτος η έκθεση θα έχει δωρεάν είσοδο για τους επισκέπτες ενώ οι συναυλίες θα έχουν μικρό αντίτιμο και διοργανωτής αυτών είναι η εταιρεία Star from zero


Η «expo – AEGEAN»

Η «expo – AEGEAN» είναι παράρτημα της εταιρείας οπτικοαουστικών συστημάτων «ΗΧΩ Α.Ε.» µε έδρα την Μυτιλήνη και έχει ως σκοπό την πραγματοποίηση εμπορικών – τουριστικών – παραγωγικών – πολιτιστικών εκθέσεων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στην Τουρκία.

Tο 2013 και 2014 η «expo – AEGEAN» διοργάνωσε την 1η και 2η εμπορική – τουριστική & πολιτιστική έκθεση στην Μαρίνα Μυτιλήνης µε τη συµµετοχή περισσοτέρων των 170 επιχειρήσεων και φορέων από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Τις εκθέσεις αυτές επισκέφθηκαν περισσότεροι των σαράντα χιλιάδων επισκεπτών και οι οποίες κατά γενική οµολογία στέφθηκαν µε πλήρη επιτυχία.

Έτσι, µε την εμπειρία των δυο προηγούμενων ετών, φέτος χτίζουμε πάνω σε γερά θεμέλια την «expo – AEGEAN 2015» στο λιμάνι της Μυτιλήνης από 3 έως 6 Ιουλίου µε τη συµµετοχή περισσοτέρων των 140 επιχειρήσεων και φορέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Τουρκία.

Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αγαστή συνεργασία µμεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας, της Αθήνας καθώς και των μεγαλουπόλεων της χώρας µας, όπως και των παραλίων της Τουρκίας.

Το μεγάλο στοίχημα όλων µας είναι να µετατρέψουµε την οικονομική κρίση σε εφαλτήριο ευκαιριών για την τόνωση της Ελληνικής αγοράς και τη δημιουργία προϋποθέσεων για εποικοδομητική συνεργασία µε τους γείτονες Τούρκους.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι ένας ύψιστος και µοναδικός : H απόλυτη επιτυχία.

Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους ότι έχουµε µεγάλη εµπειρία, τεχνογνωσία και την υλικοτεχνική υποδοµή για τη διοργάνωση µεγάλων εκθέσεων, φεστιβάλ, συναυλιών κ.λ.π. µε σπουδαία «δείγµατα γραφής».

Παράλληλα, το άριστα εκπαιδευµένο προσωπικό που διαθέτουµε, καθώς και οι εξειδικευµένοι µας συνεργάτες, εγγυώνται για το επιτυχηµένο παρόν και το µέλλον της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ «expoAEGEAN».

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω επιδιώξεων και επιτυχημένων αποτελεσμάτων είναι η επίτευξη φέτος µιας σοβαρής δικής σας συνεργασίας µαζί µας, η οποία θα τεθεί πάνω σε σταθερές βάσεις και θα αποτελέσει την εγγύηση για την πλήρη επιτυχία και προβολή της επιχείρησής σας ειδικότερα και της έκθεσής µας γενικότερα.

∆οµή : Για το σκοπό αυτό θα στηθεί στον χώρο του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης ένας πολύ µμεγάλος αριθμός περιπτέρων (παγόδες) ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαστάσεων (5µ. x 5µ.) και (3µ. x 3µ) .

Επίσης σε χώρο ειδικά διαµορφωµένο θα στηθούν δύο εξέδρες και πολύ µμεγάλος αριθμός καθισμάτων. Στην πρώτη εξέδρα θα πραγματοποιηθούν οι τρεις συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων της Ελλάδας (σύντομα θα ανακοινωθούν) και στη δεύτερη εξέδρα µουσικοχορευτικές παραστάσεις, γιορτές γευσιγνωσίας, επίδειξη µόδας, διαγωνισμοί και πολλές άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Συµµετοχή : Στην έκθεση µπορούν να συµµετάσχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις παραγωγής εµπορίου και µεταποίησης , βιοτεχνίες, συνεταιρισµοί, ξενοδοχειακές µονάδες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, επιµελητήρια, ΟΤΑ από τα νησιά του Αιγαίου την υπόλοιπη Ελλάδα και από την Τουρκία. ενικές κατηγορίες εκθεµάτων : – Αγροτικά – Προϊόντα – Μηχανήµατα – Κτηνοτροφικά – Βιοµηχανικά προϊόντα – ∆ερµάτινα είδη ένδυσης & υπόδησης – ∆οµικά υλικά – Μονωτικά υλικά – ∆ιακοσµητικά υλικά – Ηλεκτρολογικός εξοπλισµός – Φωτισµός – Ηχητικά συστήµατα – Μουσικά όργανα – Έπιπλα – Κουφώµατα – Έπιπλα κουζίνας – Είδη υγιεινής. – Επαγγελµατικός εξοπλισµός ξενοδοχείων – εστιατορίων – Κλιµατισµός – Ψύξη – Θέρµανση – Τζάκια – Εναλλακτικές µορφές ενέργειας – Φωτισµός LED – Ηλεκτρονικά – Συστήµατα πληροφορικής – Κινητή τηλεφωνία – Υπηρεσίες επικοινωνίας. – Τρόφιµα – Ποτά – Ποτοποιίες – Τυποποιηµένα προϊόντα. – Εποχιακά είδη – χόµπι – Είδη camping – αλιείας – marine service. – Υπηρεσίες Υγείας – Ασφάλισης – Εκπαίδευση – Ταξιδιωτικά γραφεία – Τουριστικοί οργανισµοί – Ξενοδοχεία .

Προβολή: Για την έξωθεν καλή µαρτυρία της, η «expo-AEGEAN 2015» τίθεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα υπουργείων, Α΄και Β΄ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιµελητηρίων και µεγάλων φορέων.

Η έκθεση διαφημίζεται μήνες πριν στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά µέσα,τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον και των χορηγών επικοινωνίας σε τοπικό, νησιωτικό, Αθηναϊκό και Τουρκικό επίπεδο.

Η συµµετοχή σας στην «expo-AEGEAN» σας δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας στον ειδικό ενημερωτικό οδηγό που θα κυκλοφορήσει σε 30.000 αντίτυπα, σε δύο γλώσσες Ελληνικά και Τουρκικά και τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου , στα μέσα μεταφοράς , στα επιμελητήρια των πόλεων της Ελλάδας, στις πρωτεύουσες των νομών του Βορείου Αιγαίου αλλά και των παραλίων της Τουρκίας που θα συµµετάσχουν στην έκθεση.

Τέλος θα γίνει αφισοκόλληση 10.000 αφισών.

Φέτος η έκθεση θα έχει δωρεάν είσοδο για τους επισκέπτες ενώ οι συναυλίες θα έχουν μικρό αντίτιμο και διοργανωτής αυτών είναι η εταιρεία Star from zero

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Το www.LesvosPost.com οπού και θα καλύψει οπτιακουστικα και φωτογραφικά όλη την έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της expo - Aegean καθώς και στα τηλ: 22510 48111 fax: 22510 48113 e-mail: hxw@otenet.gr

Επικοινωνία :
Γραφείο : 22510 - 48111 fax: 22510 - 48113 e-mail : hxw@otenet.gr
Υπεύθυνος έκθεσης : ∆ηµήτρης Τσαµουράς τηλ: 6945-703898
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ειρήνη Κανλή τηλ :6972- 080220

www.expoaegean.gr