Και του χρονου Super league.....Πετρο-Γκολ…και 3 σπουδαίοι βαθμοί παραμονής για την Καλλονή- Καλλονή-Πανιώνιος 1-0 (ΦΩΤΟ)

Στο παγωμένο και άδειο στάδιο Μυτιλήνης λόγο της απόφασης της κυβέρνησης για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια η Καλλονή πετυχε μια σπουδαία νίκη παραμονής νικώντας με 1-0 τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής Super league.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και τέλειωσε με λιγοστές φάσεις στις εστίες των δυο ομάδων.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μετά το 20΄εκανε κάποιες καλές επιθέσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-0.

Στο 2ο ημίχρονο και με την είσοδο του Λεοζινιο η Καλλονή έγινε περισσότερο απειλητική και έκανε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά στα πρώτα 76΄ λεπτά παιχνιδιού δεν τα κατάφερε. Ο Πανιώνιος βάζοντας μέσα και τον Κολοβό και τον Ιμπαγκαζα προσπάθησε να φέρει την μπάλα στα καρέ του Χονγκ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 78΄ο Πετρόπουλος μετά από πάσα του Λεοζινιο και με κάποιες κόντρες μέσα στα καρέ του Πανιωνίου άνοιξε το σκορ και μέσα σε αποθέωση από τον πάγκο και τους λιγοστούς φιλάθλους έκανε το 1-0.

Να τονίσουμε ότι με την είσοδο του Λεοζινιο η Καλλονή ήταν άλλη ομάδα και έδειξε το πόσο χρειάζεται ένας τέτοιος παίχτης.

Οι καλύτερες φάσεις:

5' Άστοχη κεφαλιά του Γιάννου για τον Πανιώνιο Μόνος στο κέντρο της άμυνας, ίσως αιφνιδιάστηκε.

18' Άστοχο σουτ του Χουάνμα για την ΑΕΛ Καλλονής Εξαιρετική ντρίμπλα στην κίνηση από τον Ισπανό, το σουτ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Έλληνα τερματοφύλακα.

28' Άστοχο σουτ του Γιάννου για τον Πανιώνιο Μετά το γύρισμα εκ δεξιών του Μπουμάλ, ο Γιάννου θα αποτύχει με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και υπό την επιτήρηση του Κριπιντήρη.

29' Άστοχο σουτ του Μπακασέτα για τον Πανιώνιο Άλλο ένα καλό σουτ για τον Πανιώνιο.

36' Σουτ του Μπακασέτα για τον Πανιώνιο και απόκρουση από τον Γιορέντε

48' Σουτ του Φούντα για τον Πανιώνιο και απόκρουση από τον Χογκ Καλή ομαδική προσπάθεια, παραμένει άστοχη η τελική επιλογή.

54' Σουτ από φαουλ του Στεβάνοβιτς για την ΑΕΛ Καλλονής και απόκρουση από τον Παπαδόπουλο

57' Άστοχο σουτ του Μπουμάλ για τον Πανιώνιο 

79' Γκολ για την ΑΕΛ Καλλονής με σουτ από τον Πετρόπουλο Τραγική αντίδραση από την άμυνα του Πανιωνίου, το εκμεταλλεύεται ο Πετρόπουλος και ανοίγουν το σκορ οι νησιώτες.