Το αγαπημένο site της νεολαίας της Λέσβου και όχι μόνο άλλαξε… Το νέο foititelia.gr με νέο look έτοιμο για δράση στην Λέσβο..

Όπως πιθανότατα θα πρόσεξες, το foititelia άλλαξε για τα καλά. Νέο look, ακόμα περισσότερες φωτογραφίες, ακόμη περισσότερη ζωή από την πόλη.


Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, το foititelia είναι 9 ετών! Πως περνάνε τα χρόνια θα σκέφτεσαι… 9 χρόνια με πολλές καινοτομίες και αναγνώστες από όλη την Ελλάδα. Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται και αυτή τη στιγμή έχεις μπροστά σου την πιο πρόσφατη μορφή μας. Μας πήρε παραπάνω από 5 μήνες για να φτάσουμε εδώ αλλά πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε! (σ.σ. Συνεχώς θα προσθέτουμε νέα πράγματα).

Όλα αυτά τα χρόνια το foititelia.gr δε σταμάτησε ποτέ να καινοτομεί. Μην ξεχνάς πως ήταν ίσως και το πρώτο online περιοδικό στην Ελλάδα που ξεκίνησε τα photoshootings ενώ από εδώ ξεκίνησε και η online παραγγελία φαγητού που στη συνέχεια εξελίχθηκε στο fagi.gr.
Αρκετά όμως ευλογήσαμε τα γένια μας! Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το ανανεωμένο foititelia.gr.

Ανανεωμένο design (φυσικά!)

Προσπαθήσαμε να κάνουμε το νέο Foititelia όσο πιο “clean” γίνεται. Θέλαμε όλη η έμφαση να δοθεί στο περιεχόμενο και όχι στα άσκοπα εφέ. Εκεί είναι και ουσία, στο καλό περιεχόμενο. Αφαιρέσαμε όλα τα περιττά και κρατήσαμε μόνο αυτά που έχουν πραγματική σημασία.

Εύκολη πλοήγηση

Το μενού που βλέπεις πάνω σε ακολουθεί παντού και δε σε αφήνει στιγμή να χαθείς. Όταν κατεβαίνεις μάλιστα προς τα κάτω γίνεται ακόμα πιο μικρό για να μην σε ενοχλεί. Έτσι ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι αλλά μπορείς και πολύ εύκολα να πας σε άλλη κατηγορία.

Πιο ξεκάθαρες στήλες

Photos, Foititelia Tv, It’s hot, Stay in, Blogs. Όπως βλέπεις οι στήλες του site είναι πλέον λιγότερες, πιο συμμαζεμένες! Κάνε μια βόλτα (όταν τελειώσεις από δω!) και δες τι περιλαμβάνει η κάθε μία. Οι Αμερικάνοι το λένε less is more, κάτι θα ξέρουν!

Foititelia TV

Πλέον το Foititelia Tv είναι μέσα στο site και έχει και τη δική του ξεχωριστή κατηγορία. Φυσικά μαζί με το βίντεο θα μπορείς να βρεις ρεπορτάζ αλλά και φωτογραφίες από το εκάστοτε θέμα, όλα στο ίδιο σημείο. Αν το μέγεθος του βίντεο δε σε “γεμίζει”, μπορείς με ένα κλικ να το μεγαλώσεις και να το απολαύσεις σε cinema view!

Agenda εκδηλώσεων

Αν κοιτάξεις δεξιά τώρα θα τη δεις. Αν κοιτάξεις στην αρχική σελίδα και πάλι θα τη δεις. Δημιουργήσαμε την Ατζέντα για να μπορείς με μια ματιά να βρεις τις καλύτερες προτάσεις εξόδου χωρίς να ψάχνεσαι από δω κι από κει. Μ’ αυτό τον τρόπο δίνουμε απάντηση στην ερώτηση “τι παίζει στο νησί;”.

Ανανεωμένο newsletter

Στο κάτω μέρος του Foititelia θα βρεις τη φόρμα εγγραφής για το newsletter. Τα μέλη θα ενημερώνονται πρώτα για ότι πιο hot συμβαίνει στο νησί αλλά θα λαμβάνουν και τα καλύτερα θέματα στο email τους.

Και φυσικά… φωτογραφίες!

Το foititelia είναι πλέον ένα από τα πρώτα sites στην Ελλάδα που κάνει την προβολή φωτογραφιών από κινητό τηλέφωνο παιχνιδάκι. Μπαίνεις στο άλμπουμ, ανοίγεις τη φωτογραφία με ένα άγγιγμα και στη συνέχεια περιηγείσαι σε όλο το άλμπουμ απλά σέρνοντας με το δάχτυλό σου!

Αναμένουμε τις εντυπώσεις και τα σχόλια σου για το νέο Foititelia και σου ευχόμαστε… καλή διασκέδαση!




Πηγη www.foititelia.gr