Άμεση απάντηση στο L.P του Δήμου Λέσβου σχετικά με το Πάρκο Αγίας Ειρήνης Μυτιλήνης-Σύντομα οι ενέργειες καλλωπισμού του Πάρκου

Διαβάστε την άμεση απάντηση του Δήμου Λέσβου μετά την αναδημοσίευση μας του ρεπορτάζ από την Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ που υπογράφει ο Στρατής Σαμιώτης για την κατάσταση του Πάρκου της Αγίας Ειρήνης:


ΠΡΟΣ τον Διευθυντή lesvospost.com κ.
Στεφάνου Γιώργο

                  κ. Διευθυντή,

Σχετικά με δημοσίευμα που φιλοξενείτε στην ιστοσελίδα  σας (αναδημοσιεύοντας άρθρο της εφημερίδας των Νέων της Λέσβου)  σήμερα Πέμπτη 05 Μαρτίου 2015 και αφορά την κατάσταση του Πάρκου Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής.

Είναι γεγονός, πως τόσο το Πάρκο της Αγίας Ειρήνης όσο και πολλά άλλα πάρκα στην πόλη της Μυτιλήνης αλλά και στα χωριά της Λέσβου, είναι – δυστυχώς - σε παρόμοια κατάσταση. Γνωρίζουμε το παραπάνω ζήτημα και είναι μέσα στις επόμενες ενέργειές μας η παρέμβαση για την αποκατάσταση των ζημιών και του περιβάλλοντος χώρου. Μια άμεση συνολική παρέμβαση, η οποία περιλαμβάνει τόσο το κεντρικό πολυσύχναστο Πάρκο της Αγίας Ειρήνης όσο και τα υπόλοιπα πάρκα. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσουμε σε αυτή τη κατάσταση το Πάρκο της Αγίας Ειρήνης, που αποτελεί μια όαση πρασίνου και αναψυχής για παιδιά και οικογένειες της πόλης μας.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.


                              Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου


Σχόλιο lesvospost.com:

Πραγματικά μας εξέπληξε η άμεση απάντηση του Δήμου Λέσβου και αυτό ευθύνεται φυσικά στους υπεύθυνους του γραφείου τύπου που διαβάζουν συνεχώς όλα τα ΜΜΕ της Λέσβου με σκοπό να τα μεταφέρουν τις ειδήσεις στον Δήμαρχο. Χαιρόμαστε που ο δήμος Λέσβου χωρίς να δικαιολογείτε παραδέχεται την χαοτική κατάσταση σε όλα τα πάρκα της Λέσβου. Και επίσης χαιρόμαστε που σύντομα θα αρχίσουν οι ενέργειες στα πάρκα, και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε οι πρώτοι που θα βρεθούν εκεί με κάμερα και φωτογραφική μηχανή να καλύψουμε τις αλλαγές σε όλα τα πάρκα της Λέσβου..

Υ.Γ Η αναδημοσίευση του ρεπορτάζ για το πάρκο από την Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ αναρτήθηκε στις 10:30 και η απάντηση από το Δήμο Λέσβου μας ήρθε στις 10:55

Στεφάνου Γεώργιος
Δ/ντης LesvosPost.com