Παρουσίαση DVD και βιβλίου από τον Μάκη Ψαραδέλλη στην Μυτιλήνη με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης-Χορηγός LesvosPost.com

Η συλλογή στίχων του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ‘’ΕΝΤΥΠΟΙΣ’’ με τίτλο ‘’καιρός για κυνήγι ‘’ παρουσιάζει στις 24 Μάρτη στο καφέ Πανελλήνιον ο Μάκης Ψαραδέλλης.


Στίχοι που έχουν ήδη μελοποιηθεί και δισκογραφηθεί αλλά και καινούριο υλικό συγκεντρώνεται σε μια έκδοση που έχει επιμεληθεί ο υπεύθυνος των εκδόσεων ‘’ΕΝΤΥΠΟΙΣ’’ Γιάννης Κρανιάς.

Τη συλλογή συνοδεύει το DVD ‘’Πρόβα μουσικής’’ στο οποίο παρουσιάζονται τραγούδια του Μάκη Ψαραδέλλη από διάφορες πρόβες με ‘τα φώτα απέναντι’ αλλά και τραγούδια από ζωντανές του εμφανίσεις. Συμμετέχουν εκτός από τα φώτα απέναντι ,η Μυρσίνη Κουτσκουδή,η παιδική χορωδία ‘’τα φώτα απέναντι’ μ ‘ένα τραγούδι που έχουν γράψει τα παιδιά( Ανθή Πετρέλλη-Στέφανος Μαυρουδής) για το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης ,η χορωδία Θερμής αλλά και ο σπουδαίος μουσικός από τα υπόγεια ρεύματα Κώστας Παρίσσης και ο γνωστός μυτιληνιός συνθέτης Τάκης Σωτηρχέλλης.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου γονέων του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το LesvosPost.com που συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες ντόπιων καλλιτεχνών αλλά και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα του νησιού μας.


Δείτε διάφορες φωτογραφίες από τον Μάκη Ψαραδελλη..