«Δώρισε μαλλιά – Δώρισε αγάπη» από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου στο πλαίσιο των δράσεών του για ευαισθητοποίηση και αλληλεγγύη, ενημερώνει το κοινό της πόλης μας για τη νέα δράση «Δώρισε μαλλιά – Δώρισε αγάπη», της οργάνωσης Donate Hair.


Είναι μια δράση αγάπης, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια την δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη, (παιδιά με καρκίνο ή αλωπεκία), και άρχισε να λαμβάνει χώρα και στην πόλη μας. Δύο από τις βασικότερες προϋποθέσεις δωρεάς μαλλιών είναι :

•    Μαλλιά χωρίς βαφή (δηλαδή μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα και σε υγιή κατάσταση)
•    Να έχουν μήκος πάνω από 20 εκατοστά

Τα παρακάτω συνεργαζόμενα κομμωτήρια κουρεύουν ΔΩΡΕΑΝ τους δωρητές της καμπάνιας. Κλείνετε το ραντεβού σας ενημερώνοντας πως είστε δωρητής.

Όποιος από τους συμπολίτες μας επιθυμεί να χαρίσει τα μαλλιά του, θα πρέπει να απευθύνετε στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Μυτιλήνης τα οποία είναι :

Olympia Hair Styling Ολυμπία Κακαλιού Ικτίνου 2 – Μυτιλήνη 2251026504
Ηair Majesty  Φουστελή Ειρήνη Ε. Βοστάνη 15 – Μυτιλήνη 2251020569
Κομμωτήριο Μαίρη Βαλάκου Μαίρη Χρυσομαλλούσης 26 – Μυτιλήνη 2251021321
Σύντομα ελπίζουμε ότι αυτή η δράση θα αγκαλιαστεί από το σύνολο των κομμωτηρίων της πόλης μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της οργάνωσης  www.donatehair.gr ή να επικοινωνήσετε με τα παραπάνω κομμωτήρια. 


Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, αρωγούς στην προσπάθεια δωρεάς μαλλιών, για να δώσουμε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών που το έχουν ανάγκη.