Το πρόγραμμα επίσκεψης τουριστικών πρακτόρων στο Πλωμάρι της Λέσβου

Το πρόγραμμα προβλέπει το τουριστικό λεωφορείο με τους πράκτορες και τους συνοδούς από το Επιμελητήριο να φθάσουν στο Πλωμάρι περίπου στις 10:00.


Μετά από ξενάγηση στα μουσεία και στο κέντρο της πόλης μας, θα συγκεντρωθούμε στο Πολιτιστικό κέντρο για μια παρουσίαση και συνάντησή τους με επαγγελματίες της περιοχής μας που ασχολούνται με τον τουρισμό. Όσοι επαγγελματίες έχουν διαφημιστικά φυλλάδια μπορούν να τα δώσουν οι ίδιοι στους επισκέπτες μαζί με τις επαγγελματικές τους κάρτες ή και να ανταλλάξουν πληροφορίες προφορικά.. Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου θα αναλάβει να παραδώσει όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια  μαζί, εφόσον του παραδοθούν από τους επαγγελματίες μέχρι το Σάββατο. Θα ήταν χρήσιμο στις πληροφορίες που θα δοθούν στους επισκέπτες από τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να συμπεριλαμβάνονται ο αριθμός δωματίων/ κλινών και τι άλλες υπηρεσίες παρέχονται σε κάθε περίπτωση. Οι τελευταίες αυτές πληροφορίες να δοθούν και στον Φορέα για να τις διαβιβάσει σε ενδιαφέρομενους τουριστικούς πράκτορες της Κωνσταντινούπολης τον Μάϊο σε εκδήλωση που οργανώνεται με συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του νεοσύστατού μας γραφείου ΕΟΤ στην Πόλη. Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε με χωριστή ανακοίνωση.

Μετά την παρουσίαση και τις συναντήσεις των ενδιαφερομένων, θα παρατεθεί γεύμα με ζωντανή μουσική στους φιλοξενούμενους στην "Μουριά του Στράτου" περίπου στις 13:00, όπου οι ντόπιοι επαγγελματίες μπορούν να συμμετέχουν, πληρώνοντας 15,00 ευρώ το άτομο, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο το Σαββατο το πρωί για τις κατάλληλες προετοιμασίες του χώρου. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει απευθείας στον κ. Στράτο Μαμή ή στους κυρίους Γιώργο Σαρόπουλο, Δημήτρη Χαλδέζο και Τάκη Λιόλιο.


Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ευκαιρία προβολής της περιοχής μας θα είναι η αρχή για καλλίτερες μέρες, εφόσον αντιμετωπιστεί με επαγγελματισμό, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στο βόρειο τμήμα του νησιού μας.