Θερινό σχολείο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη σε τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές- 6-17 Ιουλίου

Ανατέθηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου η υλοποίηση του προγράμματος που απευθύνεται σε τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές, αλλά και σε επαγγελματίες


Μετά την περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή του Θερινού Σχολείου στη Λέσβο, το Δίκτυο IPICS ανέθεσε και φέτος τη διοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος στο Εργαστήριο Ασφάλειας Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Πολιτισμικής Πληροφορικής του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Μυτιλήνης 6 -17 Ιουλίου 2015.

Το πρόγραμμα IPICS 2015 απευθύνεται σε τελειόφοιτους φοιτητές και φοιτήτριες, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες, σε υποψήφιους διδάκτορες, αλλά και σε επαγγελματίες στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Ασφάλειας και της Προστασίας της Ιδιωτικότητας, στο Διαδίκτυο, στα επιχειρησιακά πληροφοριακά συστήματα, στις κινητές επικοινωνίες.

Στις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες θα διδάξουν 20 καταξιωμένοι καθηγητές και καθηγήτριες, καθώς και διακεκριμένοι ερευνητές και ερευνήτριες κορυφαίων Πανεπιστημίων της Ευρώπης. Η προθεσμία αιτήσεων εγγραφής στο Θερινό Σχολείο είναι η 31η Μαΐου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα του Θερινού Σχολείου https://ipics2015.pns.aegean.gr/ για περισσότερες πληροφορίες ως προς τη διαδικασία εγγραφής, το αναλυτικό πρόγραμμα, τα στοιχεία των ομιλητών και ομιλητριών, τις πολιτικές διδάκτρων, το πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και πληθώρα άλλων στοιχείων που αφορούν στη διεξαγωγή του.

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι/ες για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22510-36637 και 22510-36122 τις πρωινές ώρες και στα κινητά τηλέφωνα 6973-428371 & 6979-722108 τις απογευματινές ώρες ή να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ipics2015@aegean.gr.