Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Μαρτίου 2015 η τρίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστανειο».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3ωρη στάση εργασίας που κήρυξε το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου και η συνέλευση στο χώρο του νοσοκομείου με θέματα  τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τη οικονομική ασφυξία, απλήρωτες προσθετές αμοιβές εργαζομένων, απλήρωτη εργασία.

Η στάση έγινε τις ώρες 10:00-13:00.

Οι εργαζόμενοι έκαναν στάση διαμαρτυρία έξω από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου και ενημέρωσαν τον κόσμο για τις εξελίξεις στο θέμα του Νοσοκομείου.
Στο τέλος της διαδικασίας οι εργαζόμενοι επικύρωσαν την απόφαση για αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων.

Τις ώρες της Στάσης Εργασίας το Νοσοκομείο λειτούργησε με προσωπικό ασφαλείας και οι πολίτες εξυπηρετούνταν από το προσωπικό μόνον έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ Γιώργος ΠαπαδόπουλοςΑναλυτικά το κάλεσμα του συλλόγου:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης καλεί την προσεχή Τρίτη 10/03/2015 στη στάση εργασίας – παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, που εξήγγειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων από ώρα 10:00 μέχρι τις 13:00 και συγκέντρωση στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

Καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων, το Σύλλογο Ιατρών, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Λέσβου και όλους τους Συνδικαλιστικούς Φορείς να συστρατευθούν μαζί μας στις κινητοποιήσεις στον προαύλειο χώρο του Νοσοκομείου μας, καθώς και στην παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Νοσοκομείου, για τη συνολική κατάσταση που επικρατεί στην Υγεια και στο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα για:

Την οικονομική ασφυξία του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Την εγκληματική έλλειψη προσωπικού.

Την μη καταβολή των προσθετων αμοιβών

Την μη κατάργηση μέχρι στιγμής του 5ευρου στα Νοσοκομεία, και του 1 ευρώ στη συνταγογράφηση, παρά τις δεσμεύσεις.

ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ

ΤΟ Δ.Σ.