Με στόχο τους 3 βαθμούς «παραμονής» και χωρίς κόσμο η Καλλονή αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στον ΤΑΡΛΑ- 08/03 15:00 NS2

Η διαφορά της Καλλονής από τις τελευταίες θέσεις έχει ψαλιδιστεί αρκετά και γι αυτό το λόγο ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ζητήσει τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο.


Το έργο για τις "σαρδέλες" μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο Ιστορικός είναι αρκετά ενισχυμένος και παίζει σχετικά καλό ποδόσφαιρο.

Οι παίχτες της Καλλονής ολοκλήρωσαν χτες το πρωί την τελευταία τους προπόνηση πριν το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα που εκτέλεσαν οι ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του νέου προπονητικού κέντρου της Καλλονής στην περιοχή Λάμπου Μύλοι περιελάμβανε την καθιερωμένη προθέρμανση, στημένες φάσεις και σπριντ.

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο τεχνικός της Καλλονής Βαγγέλης Βλάχος κατέληξε στην αποστολή που θα ταχθεί απέναντι στον Πανιώνιο σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Υπενθυμίζεται ότι το ματς για την 27η αγωνιστική Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015 θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών κατόπιν υπουργικής απόφασης.

Η αποστολή που αποσύρθηκε χτες σε ξενοδοχείο της πόλης στις 14.00 το μεσημέρι αποτελείται από τους Χογκ, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Κριπιντίρη, Χωριανόπουλο, Βλαστέλλη, Βαλιό, Πετρόπουλο, Γιορέντε, Μανούσο, Μίνγκα, Καλτσά, Στεφάνοβιτς, Αλέξιτς, Τσαμπούρη, Ναβάρο, Αγρίτη, Χουάνμα, Αράς, Μπουρούς και Ξύδα.
Εκτός αποστολής ο Πωλ Κεϊτά λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Δεν θα αγωνισθούν οι Ανέστης Αναστασιάδης και Ζόρντι Ρόχας λόγω τραυματισμού. Εκτός αποστολής και ο Χρήστος Πιπίνης λόγω ίωσης.

Ο Ιστορικός θέλει ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα κόντρα στους Λέσβιους προκειμένου να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι από τον Ηρακλή.

Προβλήματα έφερε ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ηρακλή στον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, την Κυριακή (8/3, 15:00-NS2) που θα γίνει στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι προπονήθηκαν το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Βάρης και μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Ρισβάνης, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος, Γκέζος, Μπούζας, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Φούντας, Γιάννου, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Μουζακίτης, Μασούρας.

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος του Συνδέσμου Τρικάλων ορίστηκε να διευθύνει τον αγωνα ανάμεσα στην Καλλονή και τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην Μυτιλήνη

Κυριακή 8/3

Καλλονή-Πανιώνιος 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΣ: Γιώργος Πασχάλης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΣ: Στέλιος Τσολάκης (Αθηνών)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)



Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 7/3/2015

Βέροια - Εργοτέλης  0-1
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος  1-0
Πανθρακικός - Ολυμπιακός  Αναβολή 

Κυριακή 8/3/2015

ΑΕΛ Καλλονής - Πανιώνιος 15:00 Sport24 Radio 103.3 και NS2

ΟΦΗ - Ξάνθη 17:15 Sport24 Radio 103.3 και NS4
Παναιτωλικός - Κέρκυρα 17:15 Sport24 Radio 103.3 και NS2
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 19:30 Sport24 Radio 103.3 και NS1

Δευτέρας 9/3/2015


Πλατανιάς - Λεβαδειακός 19:30 Sport24 Radio 103.3 και NS1