Το ΤΟΣΥΝ Λέσβου συμμετέχει στην Ώρα της Γης 2015 στις 28 Μαρτίου 2015-Κλείνουμε το ηλεκτρικό ρεύμα για 1 ώρα

Όλοι γνωρίζουμε πως το περιβάλλον διατρέχει μεγάλους κινδύνους λόγω έλλειψης σεβασμού από εμάς προς αυτό. Οι συνέπειες είναι σοβαρές.


Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Λέσβου καλεί όλους τους Νέους και τις Νέες να συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια της WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την υπερθέρμανση του πλανήτη, σβήνοντας για μια ώρα τα φώτα και κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή εξοικονομώντας ενεργεία και δίνοντας έτσι μια ακόμα ανάσα ζωής στον πλανήτη Γη!!

Στην Μυτιλήνη αλλά και στα χωριά του Δήμου Λέσβου οι νέοι και νέες στις 28 Μαρτίου 2015 από τις 20:30 έως και της 21:30 θα σβήσουμε όλοι τα φώτα δίνοντας μια ανάσα ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.

Όλοι έχουμε χρέος να συμμετέχουμε σε αυτήν την Παγκόσμια Ενέργεια.

Μέλημα του ΤΟΣΥΝ Λέσβου είναι να συνεργαστούμε με κρατικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση για να στραφούμε σε Εναλλακτικές και Ανανεώσιμες Μορφές Ενέργειες και παράλληλα να πραγματοποιηθούν δεντροφυτεύεις. Όχι πια δένδρα ανάμεσα στα σπίτια αλλά σπίτια ανάμεσα στα δένδρα.

Τι είναι η Ώρα της Γης:

Παγκόσμια κινητοποίηση για το κλίμα και το αποτύπωμα του ανθρώπου στον πλανήτη. Γιατί σβήνουμε τα φώτα; Μια συμβολική κίνηση για να δείξουμε τη δύναμη του καθενός μας να βάλει το δικό του λιθαράκι κάνοντας αλλαγές στη ζωή του. Ταυτόχρονα, περνάμε ένα παγκόσμιο μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου: πάρτε γενναίες αποφάσεις για το μέλλον μας.

Συμμετέχουμε στην Ώρα της Γης
28 Μαρτίου 2015 20:30-21:30

«Εμείς οι Νέοι έχουμε κάθε λόγο περισσότερο από κάθε Άλλον να συμβάλλουμε στην Προστασία του Περιβάλλοντος. Το Περιβάλλον μας αφορά όλους..Το μέλλον του είναι το Δικό μας μέλλον».

Με εκτίμηση το 9μελες Δ.Σ του
ΤΟΣΥΝ Λέσβου