Σύλληψη Μυτιληνιού φοιτητή που εξύβρισε τον 20χρονο άτυχο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμακη μέσω διαδικτύου

Τρία 24ωρα μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Σελλί του Ρεθύμνου, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προχώρησαν στις πρώτες προσαγωγές. Πρόκειται για τρεις φοιτητές που ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως οι υβριστές του αυτόχειρα φοιτητή.


Ο εντοπισμός τους έγινε μέσω διαδικτύου, έπειτα από ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας μέσω της οποίας δημοσιεύθηκαν τα επίμαχα υβριστικά σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία άτομα είναι από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μυτιλήνη. Για τον ένα μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως γνώριζε όχι μόνο τον άτυχο φοιτητή, αλλά και τους Κρητικούς που τον βασάνιζαν στη σχολή του. Τα στοιχεία δόθηκαν τη νύχτα από τη Google στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τώρα ερευνάται τόσο η μεταξύ τους σχέση που θεωρείται δεδομένη, όσο και η σχέση τους με άτυχο Βαγγέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει γίνει έρευνα στα σπίτια τους και εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.



Πηγη newsit.gr