ΤΩΡΑ στάδιο Μυτιλήνης: Πρώτο ημίχρονο Καλλονή-Βέροια 2-1 (ΦΩΤΟ)

Με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ της καλλονής και με ένα καταπληκτικό αγώνα μέχρι στιγμής έληξε το πρώτο ημίχρονο.


Η Καλλονή με τον Λεοζινιο ξανά βασικό ξεκίνησε καταπληκτικά και μόλις στο 13΄ανοιξε το σκορ με σουτ από τον Χουάνμα. Στην συνέχεια η Βέροια βγήκε στην επίθεση, η Καλλονή έκανε το φάουλ σε καλή θέση για την ομάδα της Ημαθίας και ο παίχτης που έχει είδη υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Κάλτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα νικήσει τον γκολκίπερ της Καλλονής για το 1-1. Στο 17΄ με την σέντρα η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο ο οποίος από μακριά είδε τον Χινάρ εκτός εστίας και έπιασε ένα ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στην αμέσως επομένη φάση η Καλλονή πίεσε και για τρίτο γκολ και Πετρόπουλος σε μια φάση διάρκειας στα καρέ της Βέροιας θα κερδίσει το πέναλτι αλλά ο Χουανμα που θα αναλάβει την εκτέλεση θα βρει απέναντι του τον Χινάρ ο οποίος έπεσε και απόκρουσε εντυπωσιακά.  Στο 35΄ο Πετρόπουλος με ωραίο σουτ θα σημαδέψει το δοκάρι. Στο 43΄ηταν η σειρά της Βέροιας να σημαδέψει το δοκάρι έτσι Μπεν ο οποίος έκανε το κοντρόλ και το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Χογκ. Το πρώτο ημίχρονο μετά έληξε χωρίς κάποια άλλη φάση.

Στο αξιοσειμειοτο του αγώνα είναι ο πανηγυρισμός του Λεοζινιο που έτρεξε και αφιέρωσε το γκολ στον Βαγγελη Βλαχο.

Όπως είναι γνωστό οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών, μετά από σχετική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, η οποία πάρθηκε την Τετάρτη το βράδυ με βάση τα όσα έγιναν και στον αγώνα Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός. 

Οι καλύτερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου

43' Σουτ στο κάθετο δοκάρι από τον Μπεν (Βέροια) Η μπάλα έφτασε δεξιά στον Μπεν ο οποίος έκανε το κοντρόλ και το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Χογκ.

35' Σουτ στο κάθετο δοκάρι από τον Πετρόπουλο (ΑΕΛ Καλλονής)

30' Άστοχο σουτ του Καμπαγιέρο για τη Βέροια Πολύ μεγάλη στιγμή για την Βέροια να φτάσει στην ισοφάριση με τον Καμπαγέρο να βγαίνει σε θέση βολής από πλάγια αριστερά αλλά να είναι άστοχος στην τελική προσπάθεια.

19' Ο Χινάρ μπλοκάρει το πέναλτι του Χουάνμα Ο Χουάνμα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χινάρ με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων όμως να πέφτει να αποκρούει εντυπωσιακά.

18' Πέναλτι για την ΑΕΛ Καλλονής μετά από φάουλ του Νέτο στον Πετρόπουλο Ο Πετρόπουλος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Νέτο με τον Σπάθα να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα.

17' Γκολ για την ΑΕΛ Καλλονής με σουτ από τον Λεοζίνιο Με την σέντρα η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο ο οποίος από μακριά είδε τον Χινάρ εκτός εστίας και έπιασε ένα ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

16' Γκολ του Καλτσά για τη Βέροια με φάουλ Ο Καλτσάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα νικήσει τον γκολκίπερ της Καλλονής για το 1-1.

13' Γκολ για την ΑΕΛ Καλλονής με σουτ από τον Χουάνμα Η Καλλονή θα πάρει νωρίς το προβάδισμα με τον Καλτσά από τα δεξιά να κάνει την σέντρα και τον Χουάνμα να ξεφεύγει από την άμυνα και με κοντινό πλασέ να ανοίγει το σκορ.







Όπως είναι γνωστό οι αγώνες της 28η αγωνιστικής διεξάγονται χωρίς την παρουσία θεατών, μετά από σχετική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, η οποία πάρθηκε την Τετάρτη το βράδυ με βάση τα όσα έγιναν και στον αγώνα Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός.