Κορυφαίες επιλογές για τους δικαιούχους της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης».από τον «Κωτσόβολο» Μυτιλήνης

Με μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες, δικαιούχους του Κοινωνικού Μερίσματος, ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου η εξαργύρωση του κουπονιού «Ψηφιακής Αλληλεγγύης».


Η δυνατότητα εξαργύρωσης αφορά στους περίπου 290.000 πολίτες, δημότες των οκτώ περιφερειών αμιγούς σύγκλισης που καλύπτει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση», στο πλαίσιο του οποίου υλοποιείται η συγκεκριμένη δράση με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανάμεσα στις περιφέρειες όπου εφαρμόζεται, είναι και το Βόρειο Αιγαίο.

Η «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» προβλέπει κουπόνι αξίας 230 ευρώ για την απόκτηση laptop ή tablet, επιδότηση αξίας 12 ευρώ το μήνα για σύνδεση και πρόσβαση στο διαδίκτυο και κατ’ οίκον υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης. Η δυνατότητα εξαργύρωσης του κουπονιού έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου.

Το κατάστημα «Κωτσόβολος» στη Μυτιλήνη διαθέτει τις κορυφαίες επιλογές για τους δικαιούχους της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης».

Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν laptop ή tablet μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων συσκευών.

Η «Κωτσόβολος» συμμετέχει δυναμικά στη δράση της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» και καλεί όλους τους δικαιούχους να επισκεφθούν το κατάστημα, για να ανακαλύψουν τον απίστευτο κόσμο της τεχνολογίας, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν το δικό τους laptop ή tablet, μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων προϊόντων.

Επίσης, στο κατάστημα «Κωτσόβολος» οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν σύνδεση internet, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλούς παρόχους, και προαιρετικά δωρεάν εκπαίδευση.
Οι δικαιούχοι της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλα τα παραπάνω μέσα από το δίκτυο της «Κωτσόβολος» και να κάνουν τις επιλογές τους με δύο μόνο βήματα, απλοποιώντας τη διαδικασία.

Αφού εκτυπώσουν τον κωδικό επιταγής που τους αντιστοιχεί, από την ιστοσελίδα e-inclusion.gr, μπορούν στη συνέχεια να επισκεφθούν το κατάστημα «Κωτσόβολος» της περιοχής τους και με την επίδειξη του εκτυπωμένου κωδικού και της φωτοτυπίας της αστυνομικής τους ταυτότητας, να επιλέξουν το laptop ή tablet που τους ταιριάζει.

Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μπορούν να επισκεφθούν το linkhttp://psifiakiallileggyi.kotsovolos.gr/psifiaki/.

Το εξειδικευμένο προσωπικό τής «Κωτσόβολος» είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους δικαιούχους και να τους ενημερώσει για όλα τα θέματα γύρω από τη δράση της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης», προτείνοντάς τους τις καλύτερες λύσεις στη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

Πηγή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Το κατάστημά του βρίσκεται στο κέντρο της πόλης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στον αριθμό 6. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 6 στην Μυτιλήνη, η να τηλεφωνήσετε στο22510-54940 η στο fax 22510-54934


Ωράριο λειτουργίας καταστήματος Μυτιλήνης

Ωράριο :

Δευτέρα:
09:00 - 21:00
Τρίτη:
09:00 - 21:00
Τετάρτη:
09:00 - 21:00
Πέμπτη:
09:00 - 21:00
Παρασκευή:
09:00 - 21:00
Ωράριο Σαββάτου:

09:00 - 15:00