Στον Εργοτελη ο πρωην προπονητής της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης

Δεν έκατσε για πολύ άνεργος ο Γιάννης Ματζουρακης καθώς και επισήμως είναι προπονητής του Εργοτέλη, που ανέφερε πως δεν είναι ώρα να πει πολλά πράγματα.


Ο Ταουσιάνης δεν δέχτηκε να παραμείνει ως βοηθός του και αποχώρησε.

Δεν θα συνεχίσει άλλο στον Εργοτέλη ο Γιάννης Ταουσιάνης. Σε εννέα παιχνίδια μέτρησε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η διοίκηση του Εργοτέλη ψάχτηκε να βρει νέο τεχνικό και ο ''εκλεκτός'' βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Ματζουράκη.

Προ ημερών ο Ματζουράκης είχε πρόταση για να αναλάβει τον Λεβαδειακό, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Με τον Εργοτέλη, ωστόσο, επήλθε πλήρης συμφωνία και είναι πολύ πιθανό ο ''Ρουμάνος'' να καθοδηγήσει την ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος ο 66χρονος προπονητής εργάστηκε στην Καλλονή, με την οποία σε 21 συνολικά παιχνίδια είχε έξι νίκες, εννέα ισοπαλίες και έξι ήττες. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ξανά στην Κρήτη, όταν τη σεζόν 2008-2009 βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.


Έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιάννης Ματζουράκης, δήλωσε: ''Φεύγω από ομάδες και δεν λέω πολλά, έρχομαι σε ομάδα κι επίσης δεν λέω πολλά. Θα προσπαθήσουμε μέσα από μια καλή συνεργασία για την επίτευξη αυτού του δύσκολου στόχου''.