Έτοιμη η Καλλονή για την νίκη «παραμονής» με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Στην αποστολή ο Ροχας

Έτοιμοι είναι οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής για την αυριανή (Σάββατο) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:15.


Οι παίκτες της Καλλονής προπονήθηκαν για τελευταία φορά σήμερα το πρωί πριν το σημαντικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, σέντρες και τελειώματα στην εστία, στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) και έκλεισε με διπλό παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Αντέτζο ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στο ματς με την Κέρκυρα και τον Στρατή Βαλιό ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και περίπου σε 10 ημέρες αναμένεται να μπει στους κανονικούς ρυθμούς.

Επίσης το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σαλίμ Αράς, δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί καθώς το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αυριανή αποστολή είναι οι εξής:  

Χογκ, Δαύκος, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Πιπίνης, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κειτά, Καλτσάς, Στεφάνοβιτς, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Βλαστέλλης, Μίνγκας, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα, Ζόρντι Βιδάλ, Πετρόπουλος


Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Καλλονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς απομένουν απομένουν κάποια ακόμα στα εκδοτήρια.

Η ομάδα της Λέσβου υποδέχεται τον «Άγιαξ» της Ηπείρου σε ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 17:15. Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα είναι 10 ευρώ για τα τμήματα 1 και 5, 15 ευρώ για τα τμήματα 2 και 4 και 25 ευρώ για τις θέσεις των VIP.