9 ΘΕΣΕΙΣ ΕΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΕΣΒΟΥ

Στην πρόσληψη τριών συμβασιούχων για 8 μήνες προχωρά ο Δήμος, στο πλαίσιο της έγκρισης που είχε πάρει μέσα στο 2014 από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη 40 συνολικά θέσεων στις Υπηρεσίες του.


Πρόκειται για 2 θέσεις ηλεκτρολόγων και 1 θέση χειριστή μηχανημάτων, που θα προκηρυχθούν τις επόμενες μέρες για να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων. Η ειδικότητα του χειριστή μηχανημάτων ΔΕ αφορά στην λειτουργία του οχήματος πλυντηρίου κάδων, που επί χρόνια παρέμενε αναξιοποίητο, καθώς δεν είχε καλυφθεί η θέση. Οι άλλες δύο θέσεις αφορούν ηλεκτρολόγους και πιο συγκεκριμένα έναν εναερίτη ΔΕ και Α’ ειδικότητας οποιασδήποτε κατηγορίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την προσεχή Παρασκευή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας Προσωπικού στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λέσβου, Ελ. Βενιζέλου 13 – 17, Τ.Κ.81100 Μυτιλήνη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κ. Κωνσταντίνου Καπηλάρη (τηλ. επικοινωνίας: 22513 -50596).

ΜΕΧΡΙ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

4 θέσεις για έργα του Μουσείου Σιγρίου

Την προκήρυξη πρόσληψης του προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ως εξής για την εκτέλεση των έργων της ενταγμένης στο ΕΣΠΑ Πράξης «Ανάδειξη και αξιοποίηση Απολιθωμένου Δάσους νησίδας Νησιώπης», για χρονικό διάστημα έως 6 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ανακοίνωσε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου άσους Λέσβου, Κέντρο Πληροφόρησης Μυτιλήνης, 8ης Νοεμβρίου 17, ΤΚ 81100, Μυτιλήνη, υπόψη κ. Κωνσταντίνα Μπεντάνα, τηλ. επικοινωνίας: 22510-47033, μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δεν θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδομάδα.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ

2 εργάτες στην Αρχαιολογία

Στην πρόσληψη του παρακάτω 2 συμβασιούχων κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Ειδικευμένων Εργατών ανακοίνωσε η Αρχαιολογία Μυτιλήνης για τη Λήμνο, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 6 μηνών για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων και βιολογικών καθαρισμών Δήμου Μύρινας, Νομού Λέσβου».

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν σε κλειστό φάκελο με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία) στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου Σαπφούς 22-Μυτιλήνη Τ.Κ.81100- Λέσβος, υπόψη κ. Παχού Ευφροσύνης (τηλ. επικοινωνίας: 22510-22087) έως τις 20 Φεβρουαρίου.


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ