Κυπελλούχος Λέσβου 2015 στο ποδόσφαιρο ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (ΦΩΤΟ)

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε κάτω από το τσουχτερό κρύο, παρουσία 300 περίπου φιλάθλων στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" του Λεκανοπεδίου, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής επικράτησε δίκαια με σκορ 2-0 του Ατρομήτου Ανεμώτιας.


Ο τελικός του νησιού στο Κύπελλο, που αποτελεί ουσιαστικά τον ημιτελικό της διοργάνωσης σε επίπεδο Νομού, απέκτησε έτσι νικητή. Ο Διαγόρας του Θοδωρή Παπαλόπουλου έφτασε στο 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Φιλιανού. Το σκορ άνοιξε στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45ο λεπτό, έπειτα από σουτ του έμπειρου επιθετικού από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Σε ένα χρονικό σημείο, που ήταν ιδανικό για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ, αλλά παράλληλα και καταδικαστικό για την ψυχολογία κυρίως του Ατρομήτου Ανεμώτιας, που βρέθηκε να κυνηγά ενώ απείχε ελάχιστα από την ισοπαλία στην ανάπαυλα. 

Στην επανάληψη, ο αγώνας συνέχισε να παρουσιάζει καλό ρυθμό, ωστόσο ο Φιλιανός και πάλι στο 81ο λεπτό "έληξε" πρόωρα την αναμέτρηση. Ο Θωμάς Παπαδόπουλος ήταν ο δημιουργός της φάσης, σεντράροντας παράλληλα με τον επερχόμενο επιθετικό του Διαγόρα να πετυχαίνει το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πλέον η ομάδα της Αγίας Παρασκευής περιμένει τη διεξαγωγή του τελικού στη Λήμνο μεταξύ Ηρακλή Ατσικής και Κεραυνού Αγίου Δημητρίου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Φεβρουαίου, ώστε να πληροφορηθεί για τον αντίπαλό της στον υπερτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Συνθέσεις

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Bογιατζής, Τριανταφύλλου (67' Μαραγκός) Μουτζούρης, Γκιάτα, Τριλιανός, Χατζηκυριάκος, Σπάρταλης, Νεζάι, (61' Πουλασιχίδης) Βαξεβάνης, Παπαδόπουλος, Βαμβουκλής (85' Βαξεβάνης), Φιλιανός

ΑTΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ: Τσομπανέλλης, Ποσνακίδης, Μηνάς, Τουμπακάρης, Πανουριάς, (80' Μούκα), Τσίγκας, (88' Καπετάνος), Ιντζές, Ρ. Κουνιαρέλλης, Κανόγλου (77' Γαβριήλ) Κ. Κουνιαρέλλhς, Μαστέλος


Πηγη sportlesvos.gr