12 ώρες διακοπή ρεύματος στο Πλωμάρι-Αγανάκτηση των κατοίκων

Για 12 ώρες περίπου διήρκεσε η διακοπή ρεύματος που άφησε μεγάλο μέρος του Πλωμαρίου χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Κυριακής, οι τεχνικοί διόρθωσαν το πρόβλημα και η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε σήμερα νωρίς το πρωί Δευτέρας.


Ήταν η πρώτη φορά που τουλάχιστον τα τελευταία 25-30 χρόνια,  έχουμε τόσο μεγάλης διάρκειας διακοπή ρεύματος. Θα πρέπει το δίκτυο να συντηρείται με μεγαλύτερη επιμέλεια, είναι γνωστά τα προβλήματα και επιτέλους οι υπεύθυνοι πρέπει να δώσουν μόνιμες λύσεις.

Υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού χρίζουν μηχανικής υποστήριξης, με μηχανήματα οξυγόνου κτλ. Και φυσικά πολλοί έμειναν χωρίς θέρμανση όλη τη νύχτα. Είναι πιθανό να προκλήθηκαν βλάβες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και για όλες αυτές τις ώρες ευπαθή προϊόντα, έμειναν χωρίς ψύξη σε ψυγεία και καταψύκτες.


Βέβαια το Πλωμάρι ήταν πολύ όμορφο, με το λιγοστό φως του φεγγαριού που έκοβαν τα σύννεφα και η πυκνή ατμόσφαιρα και μπορούσες να κάνεις ρομαντική βόλτα ακόμα και έτσι. Πολλοί πέρασαν τη νύχτα με κεριά, ενθυμούμενοι παλιές εποχές…

Πηγη plomarinews.gr