Πρώτη του Παναγόπουλου με στόχο το διπλό στην Πάτρα σήμερα ο Αιολικός (11:00)

Χωρίς τον Καλαμιώτη, που ακόμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, με… «πονοκέφαλο» την απουσία τού Λένγκα που είναι τιμωρημένος, αλλά με φρεσκάδα και εντελώς διαφορετική ψυχολογία από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο Αιολικός ταξιδεύει στην Πάτρα για την αναμέτρηση με την Αχαϊκή σήμερα Κυριακή στις 11 το πρωί.



Στο ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, που έχει κερδίσει τους πάντες στην πρώτη εβδομάδα που εργάζεται στην ομάδα, ο Αιολικός θέλει να κάνει το «διπλό» σε μία έδρα που έχει καλή παράδοση διαχρονικά, και να εκμεταλλευτεί τις δύο συνεχόμενες γκέλες του Παναργειακού.

Με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να καταθέτει στη διοίκηση πως επιθυμεί να προπονεί την ομάδα του εναλλάξ στο «Κ. Κεντέρης» που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, και στο γήπεδο της Θερμής που έχει πλαστικό, αποκλείοντας έτσι εντελώς το μικρό γήπεδο «Παναγιώτης Σαλταμάρας» στα Δικαστήρια, ο Αιολικός προετοιμάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα με στόχο μόνο τη νίκη στην Κάτω Αχαγιά.


Χωρίς Λένγκα, αλλά με Μίχο

Ο νέος τεχνικός δούλεψε βάσει του δικού του προγράμματος και της δικής του φυσικά φιλοσοφίας με τους παίκτες του κι από τις πρώτες ημέρες δείχνει πως θέλει να αξιολογήσει όλο το ρόστερ του. Αυτό καθιστά εξαιρετικά επισφαλείς τις προβλέψεις για την 11άδα που θα παρατάξει, αλλά και την τακτική που θα επιλέξει.
Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς το βασικό μέχρι σήμερα στόπερ της ομάδας Λένγκα, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά αντίθετα υπολογίζει στο Σπύρο Μίχο, που έλειψε από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας.
Με δεδομένο ότι το ρεπό της περασμένης εβδομάδας συνδυάστηκε με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, εκτιμάται πως ο Αιολικός θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι και φρέσκος, αλλά και με μεγάλο κίνητρο. Ως εκ τούτου, αναμένεται να αποφύγει τα στραβοπατήματα και τις κακές εμφανίσεις που είχε στον α΄ γύρο, όταν προσπαθούσε να βρει ρυθμό και έπεφτε επάνω στα… ρεπό του και τις αναβολές των αγωνιστικών.
Ο Αιολικός στη μάχη της Κάτω Αχαγιάς έχει σύμμαχο την παράδοση και φυσικά έχει τη δυνατότητα να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης, που είναι και το αποκλειστικό ζητούμενο. Στον α΄ γύρο, ο Αιολικός είχε νικήσει με 4-1 την αυριανή του αντίπαλο στον Ταρλά και παρά το ότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.

Στην αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Κακριδής, με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Σπιλιώτη, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε ο Σταμάτης Καλαμιώτης, ούτε ο Λίμα, που αποκτήθηκαν στην εκπνοή των μεταγραφών.


Ας σημειωθεί ότι η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, λόγω σχετικού αιτήματος του Αιολικού για να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά.

Πηγη ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ