ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΡΑ: μεγάλη νίκη παραμονής: Πετρογκολλλ και ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0 (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη νίκη παραμονής πετυχε η Καλλονή για την 25η αγωνιστική της Super league μπροστά σε ένα γεμάτο στάδιο Μυτιλήνης.


Με πάθος από το 1ο λεπτό του αγώνα ξεκίνησε τον αγώνα η Καλλονή και προηγήθηκε του ΠΑΣ με 1-0 από το 4ο λεπτό με κεφάλια του Πετρόπουλου έπειτα από καλά εκτελεσμένο κόρνερ.

Στο 4ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιορέντε, ο Πετρόπουλος πήδηξε ψηλότερα από τον Τζημόπουλο, έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη!

Η Καλλονή σε όλη την διάρκεια του 1ο ημιχρόνου ήταν καλύτερη έχοντας πολλές φάσεις στην εστία του ΠΑΣ. Ο ΠΑΣ Γιαννινα είχε 2-3 καλές εύκαιρες αλλά να ισοφαρίσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ ειχε και δοκάρι στο 42’ όταν ο Ακόστα έστρωσε στον Μανιά, ο Έλληνας επιθετικός έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χογκ. Το τρομερό πρέσινγκ της Καλλονής, δυσκόλεψε αφάνταστα τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ.

Στο 2ο ημίχρονο η Καλλονή μπήκε περισσότερο αμυντικά και ο ΠΑΣ έκανε πολλές ευκαιρίες στην εστία του Χονγκ. Κατά την διάρκεια του αγώνα είχαμε πολλές εντάσεις με τις διαιτητικές αποφάσεις που για ακόμα μια φορά το διαιτητικό τρίο σφύριζε κατά της ομάδας της Λέσβου. Στο 2 ημίχρονο είχαμε πολλά νευρά, με τους παίκτες των δύο ομάδων να υποπίπτουν σε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Στο 59 είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Όταν ο Τσάβες έκανε την σέντρα, ο Ίλιτς πρόλαβε πριν περάσει η μπάλα άουτ, στρώνοντας με το κεφάλι στον επερχόμενο Ακόστα, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χογκ!

Στο 67 ήταν η σειρά της Καλλονής να κάνει φάση όταν ο Τσαμπούρης θέλησε να αιφνιδιάσει τον Βελλίδη, εκτελώντας απευθείας το φάουλ από μακρινή απόσταση, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ μπλόκαρε με άνεση.

Στο 78 είχαμε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι από τον Τσαμπούρη της Καλλονής όταν μετά από περίεργη απευθείας εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο 82΄ειχαμε μια περίεργη Σέντρα-σουτ του Τσάβες, ο Χογκ αιφνιδιάστηκε και απέκρουσε όμως ασταθώς.

Στο 91 ο διαιτητής έδειξε την δεύτερη κίτρινη- κόκκινη κάρτα στον Μπεριο για διαμαρτυρία και νευρά.

Από το 83΄και μετά είχαμε ασφυκτική πίεση από τον ΠΑΣ χωρίς αποτέλεσμα και η Καλλονή πήρε μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να συγκεντρώσει τους βαθμούς που θα την κρατήσουν για 4η χρονιά στην μεγάλη κατηγορία της Super league.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του με την Καλλονή του νεαρού Ροχας.

Το γεμάτο το στάδιο Μυτιλήνης ώθησε τους παίχτες της Καλλονής σε αυτήν την πολύτιμη επικράτηση.










Σε λίγο περισσότερα

Μείνετε συντονισμένοι για το 3ο ημίχρονο του αγώνα με φωτογραφίες και βίντεο..