Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΣΤΟ LesvosPost.com LIVE Λεπτό προς Λεπτό και EXIT POLL-Κυριακή 25/01 στις 18:30..!!

Το LesvosPost.com και όλο το δημοσιογραφικό του επιτελείο ρίχνεται στην μάχη των εκλογών με το άνοιγμα των εκλογικών κέντρων την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.


Την Κυριακή από τις 07:00 όλη η δημοσιογραφική ομάδα θα βρίσκεται επί ποδός για να σας ενημερώνει έγκυρα και έμπιστα για την εκλογική μάχη..

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα αναρτούμε υλικό με φωτογραφίες και βίντεο από τα εκλογικά κέντρα και θα σας ενημερώνουμε για τα όποια προβλήματα προκύψουν αλλά και για την ροη των ψηφοφόρων σε κάθε εκλογικό τμήμα της Λέσβου

Στις 10:00-11:00 το πρωί ο Δ/ντης του lesvospost.com Στέφανου Γεώργιος από τα γραφεία του LesvosPost.com θα βγει ζωντανά στην ενημέρωση του ANT1 με σκοπό να αναλύσει την εκλογική μάχη για τους Βουλευτές της Λέσβου.

Live από της 18:30…

Στις 18:30 ξεκινάμε την live μαραθώνια ενημέρωση με μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ενημέρωσης λεπτό προς λεπτό που δημιούργησε το LesvosPost για τους αναγνώστες του.  Αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε με πλήρη ανάλυση και πρωτοποριακό τρόπο παρουσίασης, αναλυτικά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών για την Λέσβου αλλά και για όλη τν Ελλάδα.

Στις 20.30 με 21.00 αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Γιάννη Ιωαννίδη.

Ολα τα αποτελέσματα για τις Βουλευτικές εκλογές στην οθόνη σας, λεπτό προς λεπτό, μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή του LesvosPost.com και σε συνεργασία με το ΥΠ.ΕΣ, την singular logic και την ΠΕ Βορείου Αιγαίου.

Ειδικός συνεργάτης του lesvospost.com θα βρίσκεται στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου όπου θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα γραφεία του lesvospost.com και εκείνοι με την σειρά τους θα σας ενημερώνουν Live για τα αποτελέσματα και το τι γίνεται στα προεκλογικά κέντρα των συνδυασμών με Φώτο και βίντεο..

Μαζί θα αναλύσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα, την περίπτωση αυτοδυναμίας και το μέλλον της χώρας μας.


EXIT POLL από το LesvosPost.com

Από της 07:00 το πρωί της Κυριακής θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα για να ψηφίζετε στο έγκυρο EXIT POLL των αναγνωστών μας. Το EXIT POLL διοργανώνεται από την έγκυρη διαδικτυακή εταιρεία δημοσκοπήσεων polldaddy.com για το LesvosPost.com

Δημιουργήσαμε μια δική μας ηλεκτρονική κάλπη με σκοπό να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα για το τι ψήφισαν η τι θα ψηφίσουν οι αναγνώστες του LesvosPost.com στις εθνικές εκλογές 2015.

Θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε διατηρώντας την ανωνυμία σας. Οι απαντήσεις σας αποτυπώνουν μέρος της κοινής γνώμης.

Σημείωση: Το exit poll δεν γίνεται με επιστημονικά κριτήρια και φυσικά σε καμμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να υπολογιστεί σαν εργαλείο, για την αποκομιδή ασφαλών συμπερασμάτων. Εφαρμόζεται block ip / cookies.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι ενεργή από τις 07:00 την Κυριακή 25/01 έως τις 19:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Το EXIT POLL διοργανώνεται από την έγκυρη διαδικτυακή εταιρεία δημοσκοπήσεων polldaddy.com για το LesvosPost.com


Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.complomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ