Πετρόπουλος «Η Καλλονή βγάζει μία υγεία που είναι σημαντικό για όλους τους ποδοσφαιριστές»

Μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο ο Αντώνης Πετρόπουλος κατέθεσε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Καλλονή.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ: 


«Τα προβλήματα στον ΟΦΗ ήταν πάρα πολλά και μερικά τα γνωρίζει ο κόσμος. Θεωρώ - όπως είχε πει και ο Γκατούζο - ότι είχαμε ξεπεράσει εαυτούς και συνεχώς παρουσιάζονται νέα προβλήματα. Είχαμε συνεχώς προβλήματα και αυτό ανάγκασε τους παίκτες να φύγουν».

Για τον λόγο που επέλεξε την Καλλονή: 

«Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι πρόκειται για μία υγιέστατη ομάδα. Εκτός από τον πρόεδροι και οι υπόλοιποι παράγοντες αγαπούν την ομάδα, κάτι που είναι σημαντικό. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα και πλέον δεν ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο αλλά με διαιτητές, χρέη και ο κόσμος θέλει καθαρά το θέαμα. Η Καλλονή βγάζει μία υγεία που είναι σημαντικό για όλους τους ποδοσφαιριστές. Τους ευχαριστώ που έκαναν ό,τι είναι δυνατό για να έρθω στην ομάδα και περιμένω να έχουμε μία καλή συνεργασία, όπως και με τον κ. Βλάχο που δεν έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Έχει πει τα καλύτερα λόγια για εμένα και ελπίζω να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και εκείνη με τη σειρά επιθυμεί να ενισχυθεί και άλλο με στόχο το καλύτερο».

Για τους προσωπικούς του στόχους: 


«Πάντα ένας ποδοσφαιριστής έχει στόχος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε μία περίεργη φάση. Πέρσι είχα κάνει μία εξαιρετική σεζόν, βρέθηκα στον ΟΦΗ και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με ξεπέρασαν και τώρα θέλω να βρω ξανά τον καλό εαυτό μου. Για εμένα τα γκολ δεν έχουν μόνο σημασία, αλλά θέλω να μετράει είναι και η γενικότερη παρουσία μου στην ομάδα».