Η φωνή της Καλλονής υπερίσχυσε και ο Πλατανιάς εκδιώχτηκε από το ξενοδοχείο-ΣΟΚ με Λεοζινιο που μένει εκτός

Η Καλλονή είχε κλείσει νωρίτερα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει σε μόνιμη βάση στην Αθήνα ο Πλατανιάς και επειδή αρνήθηκε να συνυπάρξει σε αυτό με τους Χανιώτες, οι Κρητικοί πήγαν αλλού.

Οι έντονες αντιρρήσεις που μετατράπηκαν σε άρνηση της Καλλονής, οδήγησαν τον Πλατανιά σε άλλο ξενοδοχείο. Οι Χανιώτες είχαν προγραμματίσει να μείνουν στο Metropolitan, όπως είθισται, όμως είχαν λογαριάσει δίχως τους Μυτιληνιούς. Η Καλλονή δεν δέχθηκε να μείνει και ο Πλατανιάς στο ίδιο ξενοδοχείο, αν και υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια, πατώντας πάνω στο γεγονός ότι είχε υπογράψει σχετική σύμβαση. Έτσι οι Κρητικοί υποχρεώθηκαν να κλείσουν σε άλλο ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσουν απόψε.

Πηγή: gazzetta.gr

Σοκ με "Λεο" στην τελευταία προπόνηση!

Ένα απρόοπτο πρόβλημα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή προέκυψε για την Καλλονή, ΄καθώς στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Αθήνα, ο Βραζιλιάνος Λεοζίνιο αποχώρησε τραυματίας!

Όπως αναφερει το Kalloninews.gr Αποσβολομένος έμεινε ο Γιάννης Μαντζουράκης ο οποίος είδε τον "Λεο" να γυρνάει το πόδι του σε μια φάση της προπόνησης, έχοντας ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής τουλάχιστον γι'αυτό το παιχνίδι, μη γνωρίζοντας την κατάσταση του προβλήματος. Το κενό του Λεοζίνιο στην αποστολή, κλήθηκε να το καλύψει ο νεαρός Γιώργου.


Εκτός από τον Βραζιλιάνο άσσο, εκτός είναι ο Ραούλ Γιορέντε που εκτίει ποινή λόγο καρτών, αλλά και ο Στρατής Βαλιός, ο οποίος δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.