Παύλος Βογιατζης «Όλη μου η πορεία βασίζεται πάνω στους αγώνες μου και στη δική σας εμπιστοσύνη»

Και επίσημα ο Παύλος Βογιατζης ανακοινώνει με την παρακάτω επιστολή προς τα ΜΜΕ και τους πολίτες την υποψηφιότητα του για την επικείμενες Εθνικές Εκλογές 2015, ο Π. Βογιατζης θα είναι όπως τονίζει υποψήφιος στον νόμο Λέσβου.


Φίλες, φίλοι,

Στις 25 Ιανουαρίου 2015 θα είμαι υποψήφιος στη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άη Στράτη. Σε αυτόν τον τόπο, γι’ αυτά τα νησιά και για όλους εμάς, που συνδέσαμε τις ζωές μας με τις ελιές, τα αμπέλια και τη θάλασσα, για πάντα. Όλη μου η πορεία βασίζεται πάνω στους αγώνες μου και στη δική σας εμπιστοσύνη, που κάθε φορά μου δείχνετε και σας ευχαριστώ γι’ αυτό από τα βάθη της ψυχής μου! Το σπίτι μου, η οικογένειά μου, η ζωή μου, όλα είναι εδώ και κάθε τι καλό που προσδοκώ είναι επίσης από εδώ.

Αγωνίστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια μέσα από το ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου εσείς αποφασίσατε να βρίσκομαι, και είναι αλήθεια ότι πέρασαν δύσκολες και πολύ δύσκολες στιγμές. Ψήφισα αναγκαίες και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, συμμάζεμα δημόσιου τομέα, ακόμα και σκληρά -για τις πλάτες μας- μέτρα που όμως πιστεύω πραγματικά ότι σε βάθος χρόνου θα αποδειχθούν σωστά και σωτήρια για την πατρίδα μας και την αναγκαιότητα της ευρωπαϊκής της πορείας. Ο χρόνος θα δείξει και η ιστορία θα γράψει. Με τις θυσίες όλων μας καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα και τα νησιά μας ζωντανά και να τα βάλουμε σε μια πορεία σταθερότητας, προοπτικής και εξόδου από την κρίση. Ματώσαμε, αλλά τα καταφέραμε και σταθήκαμε όρθιοι.  
Μαζί αγωνιστήκαμε για όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα των νησιών μας, αλλά κυρίως για τον κάθε έναν και την κάθε μία ξεχωριστά που αντιμετωπίζει τη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης και τις συνέπειές της. Γιατί πάνω και πέρα από κάθε διαφορά είμαστε συμπατριώτες, φίλοι, άνθρωποι. Κανείς από μας δεν είναι ευτυχής στη σημερινή οικονομική κατάσταση και όλοι βιώνουμε τις δυσβάσταχτες συνέπειές της. 

Πιστεύω ακράδαντα πως η Νέα Δημοκρατία με σύνεση και υπευθυνότητα έβαλε τις βάσεις και εξασφάλισε τις προϋποθέσεις για να σταθεροποιηθούμε στην Ευρώπη και την παγκοσμιοποιημένη πλέον αγορά. Τώρα είναι η ώρα για να βαδίσουμε με το βλέμμα στραμμένο προς την «έξοδο απ’ το τούνελ» και όχι προς τις υπερφίαλες και ανυπόστατες «σειρήνες» των εξ αριστερών υποσχεσιολόγων. Αυτό εγγυάται η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνεια. Γιατί αυτή είναι η Αλήθεια.

Οι υποσχέσεις σήμερα, απ’ όπου κι αν προέρχονται, θυμίζουν άλλες εποχές παλαιοκομματισμού και οπισθοδρόμησης.

Στέκομαι σήμερα μπροστά σας και με ειλικρίνεια και ηθική ακεραιότητα ζητώ την ψήφο σας, έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι μπορώ να βοηθήσω με όλα τα μέσα που διαθέτω και θα μου δοθούν, για το καλό των νησιών μας. Ό,τι κι αν γίνει ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ και θα περνώ μαζί σας και τα καλά και τα κακά που καθημερινά βρίσκουμε μπροστά μας εμείς οι νησιώτες.

Δεν υπήρξα ποτέ των λόγων και της προβολής. Δεν τα χρειάζομαι, με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Με ειλικρίνεια ψυχής, καλόν αγώνα!

            Παύλος Βογιατζής
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ.

Λέσβου-Λήμνου-Άη Στράτη


Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Χρησιμοποιήστε το hashtag ‪#‎EklogesLesvosPost2015 και δείτε Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com και plomarinews.gr,kalloninews.gr, 24-ores.com