Θεοφάνεια στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΚΡΑΣΙΟΥ την ημέρα των Θεοφανείων στο Ακράσι (το πρωί της ΤΡΙΤΗΣ) στο πολιτιστικό κέντρο Γιάννης Κοντέλλης καλεί
όλους τους Ακρασιώτες και φίλους του χωριού μας να πούμε τα κάλαντα των εορτών (Θεοφανίων, Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων) και να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και του Αγιασμού των Υδάτων. 

Όλοι οι παραβρισκόμενοι θα κεραστούν διαφορά εδέσματα, γλυκά και ποτά. Θα κληρωθεί πρωτοχρονιάτικο Δώρο. Ολα τα παραπάνω είναι προσφορά του συλλόγου.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΚΡΑΣΙΟΥ 2015
 (Ηλεκτρονικό)

Οι 2 Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ακρασίου σας ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ με ΥΓΕΙΑ με το παρόν ημερολόγιο του 2015 και το οποίο σας ξεναγεί στο όμορφο Ακράσι.
Το ενδιαφέρον στο ημερολόγιο αυτό είναι το γεγονός ότι στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση https://onedrive.live.com/redir?resid=98E37490E50FBEA1!7177&authkey=!AFALV4dZoa4tqb0&ithint=file%2cpps

αν θέλετε μπορείτε να το «κατεβάσετε»**  και καθώς βλέπεται σελίδα – σελίδα το ημερολόγιο ακούτε την παραδοσιακή μουσική «Τα ΞΥΛΑ».