ΤΕΛΟΣ και ο Μπαρερα-Διαφορά με Λεοζινιο στην ΑΕΛ Καλλονής-Βλαχος-Παράσχος για προπονητής;

Παρελθόν αποτελεί για την Καλλονή ο Μάρκος Μπαρέρα. Ο Αργεντινός αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λέσβου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Περού. Δεν οδεύει θετικά το θέμα του Λεοζίνιο. Γιώργος Παράσχος και Βαγγέλης Βλάχος για προπονητής


Ήταν αναμενόμενο ότι ο Μάρκος Μπαρέρα θα αποχωρούσε από την Καλλονή. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το ''διαζύγιό'' της με τον 30χρονο Λατινοαμερικανό ποδοσφαιριστή.

''Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάρκος Μπαρέρα. Τον ευχαριστεί για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας και του εύχεται καλή συνέχεια'' επισημαίνεται. Ο Μπαρέρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ του Περού.

Εμπλοκή με Λεοζίνιο;

Ενώ οι διαπραγματεύσεις της Καλλονής με τον Λεοζίνιο για την ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου ήταν σε καλό δρόμο, φαίνεται ότι προκύπτουν εμπόδια. Σύμφωνα με το sport24.gr οι συζητήσεις φέρεται να οδηγούνται σε ''ναυάγιο'' και ως εκ τούτου ο ''Λεό'' μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα το επιθυμεί από τώρα, μια και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Γιώργο Παράσχο και  Βαγγέλης Βλάχος για προπονητής

 Σε συζητήσεις με τον Γιώργο Παράσχο και τον  Βαγγέλη Βλάχο βρίσκονται οι άνθρωποι της Καλλονής για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες Παρασχος είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του ''Ρουμάνου'' ενώ υπάρχουν επαφές και με τον Βλαχο.

Άμεσα για να βρουν το νέο προπονητή κινήθηκαν οι άνθρωποι της Καλλονής και όλα δείχνουν ότι πιο κοντά σε συμφωνία είναι ο Γιώργος Παράσχος.

Ο 63χρονος τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας της Λέσβου και είναι πιθανό η συμφωνία να οριστικοποιηθεί άμεσα.

Ο Παράσχος εργάστηκε φέτος στον Ατρόμητο, με τον οποίο σε έξι αναμετρήσεις είχε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του "SportLesvos", οι Καλλονιάτες βρίσκονται σε επικοινωνία και με τον Βαγγέλη Βλάχο, που εργάστηκε τελευταία φορά στην ΑΕΚ τη σεζόν που η Ένωση έγραψε την πιο "μαύρη" σελίδα στην ιστορία της, με τον υποβιβασμό της από τη Super League. O 53χρονος τεχνικός έχει επίσης θητεία σε Αστέρα Τρίπολης (2009-2011), Πανιώνιο (2006-07) και ΟΦΗ (2005-06) την τελευταία δεκαετία.