Την Πέμπτη η προκυμαία θα χορεύει σε ρυθμούς dj Greg Ignatovich- MARUSH (Προκυμαία Μυτιλήνης)

O Greg Ignatovich έχοντας στο ενεργητικό του εμφανίσεις στα πιο δημοφιλή events δίπλα στους μεγαλύτερους International dj's του κόσμου στα πιο γνωστά clubs ανεβαίνει στα decks του  MARUSH Cafe Bar  την Πέμπτη  4 Δεκεμβρίου 2014 στην προκυμαία Μυτιλήνης.  


Θεωρείται ένας από τους πιο υποσχόμενους και πιό διάσημους καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Έχοντας στο ενεργητικό του εμφανίσεις στα πιο δημοφιλή events δίπλα στους μεγαλύτερους International dj's του κόσμου στα πιο γνωστά clubs ο Greg Ignatovich ξέρει πως να κάνει πάντα αισθητή την παρουσία του κερδίζοντας αμέσως το κοινό και αποκτώντας όλο και περισσότερους θαυμαστές.

..Τα ''play like a pro'' events στα όποια ειναι Resident dj τείνουν να γίνουν πολυαγαπημένες σειρές γνωστές πλέον και έξω απο τα όρια της Ελλάδος.

Ο Greg Ignatovich πάντα πρωτοπόρος στις επιλογές του είναι ο πρώτος dj που ξεκίνησε να μιξάρει στην Ελλάδα με το Pacemaker και πλέον αποτελεί ενα καινούργιο trend έξω απο τα decks !

Η μουσική που υπάρχει μέσα στο Pacemeker του Greg Ignatovich ποικίλει ανάλογα με την διάθεση του και άλλωστε όπως αναφέρει και ο ίδιος '' Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι πραγματικά είναι αυτό το οπόιο θα κάνει τον κόσμο να χορέψει και πως ακριβώς θα εκτοξεύσω αυτή την διάθεση του κόσμου στα ύψη τόσο με την μουσική μου όσο και με την προσωπικότητα μου''

Ο Greg Ignatovich έχει συνεργαστεί και έχει παίξει μουσική δίπλα σε Dj's όπως:Audiofly,James Holden,Oliver Huntemann,Faithless,OliverKoletzki,Terry Francis,Kiki,Martinez,Onur Ozer,Martin Eyerer,Miss Jools,Marc Romboy,Patrick Chardronnet,Terence Fixmer,Kate Wax,Miss Jools,Florian Meindl,James Flavour,Petter,Sian!More info ::

http://www.facebook.com/DJGregIgnatovich

http://www.facebook.com/IgnatovichB

http://www.facebook.com/IgnatovichC

http://www.facebook.com/IgnatovichD

Τοποθεσία: MARUSH Cafe Bar
Ημερομηνία: 04-12-14
ΕΝΑΡΞΗ 23:00- 03:00
Επικοινωνία:
Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....
Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης


Το LesvosPost.com είναι χορηγός σε όλα τα event του marush….