Κρύο, καιρός για δύο | Αυτοί είναι οι λόγοι που γινόμαστε πιο …ρομαντικοί τα Χριστούγεννα!

Και μη μου πείτε ότι δε σας πιάνει το ζαχαρωτοκαλαμοτουρτοζουζουνοχουχουλιάρικό σας. Δεν αδικούμε κανέναν όμως και ορίστε το γιατί!




1. Οι ρομαντικές διαφημίσεις.

Κάτι τα φωτάκια της πόλης, κάτι τα πάρκα έξω από τα καταστήματα με κοσμήματα, κάτι τα ζευγαράκια να φιλιούνται κάτω από το χιόνι και να κυνηγιούνται σαν 10χρονα, δε θέλει και πολύ. Για να μην αναφέρω και τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις, οι οποίες έχουν σενάριο κινηματογραφικού έρωτα. Μας λιώνουν καλά-καλά τον εγκέφαλο με γερές δόσεις ρομαντισμού και μετά άντε να προβάλλεις αντίσταση. Φέρτε μας ΤΩΡΑ το έτερόν μας ήμισυ να παίξουμε μαξιλαροπόλεμο!

2. Το ντύσιμο.

Δεν έχουμε δώσει μια περιουσία στα φορέματα, τα καλσόν και τα υπέροχα αξεσουάρ μας για να μη τα θαυμάσει κανείς! Η καταναλωτική μας τάση δεν μας αφήνει να παραμείνουμε μονάχα στα ψώνια για το γιορτινό τραπέζι. Εάν λοιπόν πρόκειται να βογκάει το πορτοφόλι μας, καλύτερα να έχουμε κάποιον να μας πει το πόσο όμορφοι και λαμπεροί είμαστε την επόμενη φορά που θα βγούμε έξω!


3. Η σέξι γυναικεία έκδοση της στολής του Άι Βασίλη.

Για να προσθέσουμε λίγο «μπαχαρικό» στις κρύες νύχτες των γιορτών! Ευκαιρία για εκείνα τα πικάντικα βράδια που φανταζόμασταν και δε τολμούσαμε ποτέ να οργανώσουμε!


4. Λόγω εποχής.

Είναι η εποχή της γενναιοδωρίας, της καλοσύνης, της εκμετάλλευσης του καταναλωτή, κάτι που κάνει τους πάντες να δίνουν δώρα, να είναι χαμογελαστοί και να μοιράζουν την χαρά. Αυτό το overdose αγάπης σε κατακλύζει. Όοοοοοοοχι φοιτητάκι, θα ερωτευθείς! 


5. Η φωτεινή ατμόσφαιρα.

Όπως το φως των κεριών σε βάζει σε αυτή την ερωτική διάθεση, το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι εκατομμύρια λαμπτήρες φθορισμού που ανακλώνται στο νυχτερινό ουρανό. Αυτοί που περιπλέκονται σε κλαδιά δέντρων και κρέμονται από στέγες και σε κάνουν να θες να αρπάξεις τον έρωτά σου και να τον φιλάς μέχρι να ξημερώσει; Απολαύστε υπεύθυνα! 


6. Το ποτό.

Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε εκείνα τα εποχικά, σούπερ γλυκά ποτά τα οποία σου μειώνουν κάθε αντίσταση και αναστολή, με αποτέλεσμα να καταλήγεις στο κρεβάτι με το/τη συνάδελφο μετά από το γιορτινό πάρτι. Ούπς!


7. Οι διακοπές.

Στις οποίες βρίσκεις το χρόνο να αφοσιωθείς λίγες μέρες στον ρομαντισμό που πηγάζει από μέσα σου! Μια περίοδος όπου μπορείς σίγουρα να βρεις χρόνο για να κοιμηθείς αγκαλιά με το έτερόν σου ήμισυ, χωρίς να σε αγχώνει το πρωινό ξύπνημα, ή οι υποχρεώσεις της επόμενης μέρας. 


8. “Baby  aaaall I want for Chriiiiistmas is youuuuuuuu...”

Αυτό το τραγούδι καταστρέφει κόσμο και ρίχνω τεράστια ευθύνη στους συνθέτες του, για την έξτρα ερωτική διάθεση που μας φέρνουν τα Χριστούγεννα! Μια χαρά ήμασταν με τον Άι Βασίλη και τα ελαφάκια…


9. «Μωρό μου, κάνει κρύο έξω».

Άρα, θα δούμε ταινία. Άρα, θα είμαστε αγκαλιά. Άρα, άντε και …καλό βόλι!



Πηγη neopolis.gr