Η άψογη οργάνωση της ΑΕΛ Καλλονής στα δημοσιογραφικά θεωρία που την υμνούν σήμερα όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας

Μαζί με τον Κώστα Καραπαπά, Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, και άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Σταδίου.

Είχε χειραψία με φίλους του Ολυμπιακού αλλά και ορισμένους της Καλλονής που τον καλωσόρισαν στο νησί τους.
Κάθισε μόνο μέχρι να ξεκινήσει το ματς, το οποίο παρακολούθησε όρθιος και τα 90 λεπτά. Και η αγωνία του, ακόμη και μετά το 1-0 του Μανιάτη στο 11', ήταν έκδηλη. Στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μήτρογλου... αγανάκτησε. Σήκωσε τα χέρια του ψηλά και μονολόγησε "βάλτο ρε Κώστα...", όχι επικριτικά για τον παίκτη του αλλά με παράπονο, καθώς ένα 2-0 στο 40' θα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα στην επανάληψη.
Το 3-0 δια ποδός Μπενίτες σήμανε και το τέλος της προεδρικής αγωνίας. Ο Ολυμπιακός είχε λυθεί και απέδιδε καλό ποδόσφαιρο, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τη νίκη από νωρίς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κουρασμένος αλλά ευδιάθετος, επέστρεψε μαζί με την ομάδα του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με πτήση τσάρτερ και αποχώρησε γρήγορα από το αεροδρόμιο.
Οι διαπιστεύσεις του LesvosPost.com
Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι η άψογη οργάνωση των γηπεδούχων στα δημοσιογραφικά θεωρία. Ο Κώστας Σπυριδάκος, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, μαζί με τους συνεργάτες του, παρείχαν όλες τις ανέσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, με ευγένεια και διάθεση να εξυπηρετήσουν τους παρευρισκόμενους με κάθε τρόπο.
Σε αυτό τον τομέα η ΑΕΛ Καλλονής έχει ξεπεράσει πανηγυρικά συλλόγους με μακρά θητεία και ιστορία στην πρώτη κατηγορία.
Πηγη sport24.gr

Οι διαπιστεύσεις του LesvosPost.com
Σχόλιο lesvospost.com

Πραγματικά η ΑΕΛ Καλλονής στο τομέα της επικοινωνίας έχει ξεφύγει πολύ από όλες της ομάδες της Ελλάδος (facebook, twitter, instagam κτλ) είναι μερικά από τα κοινωνικά δίκτυα που έχει αγαπήσει ο κόσμος, επίσης το KALLONI MATHC DAY σε κάθε αγώνα εντος της ΑΕΛΚ είναι πάνω στο κάθε καθίσματακι του σταδίου Μυτιλήνης…  Μπράβο στην ΑΕΛΚ για την άψογη διοργάνωση εντος έδρας αγώνων εδώ και 14 παιχνίδια ακόμα και με ευρωπαϊκές ομάδες.