Συναυλία με τον Κώστα Παρίσση (Υπόγεια Ρεύματα) και τον Μάκη Ψαραδέλλη από το ΚΕΘΕΑ-Χορηγός επικοινωνίας lesvospost.com

Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ σας προσκαλεί στην συναυλία που διοργανώνει στις 14 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8:30 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με τον Κώστα Παρίσση και τον Μάκη Ψαραδέλλη.


Η βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης θα κυλήσει με πολλές εκπλήξεις καθώς θα συμμετάσχουν διάφορα μουσικά σχήματα της Λέσβου

Βασικοί στόχοι του Συλλόγου είναι να προσφέρει εθελοντική εργασία και να προβάλλει το έργο του ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, να το υποστηρίζει με την εξεύρεση πόρων, να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη γύρω από το πρόβλημα της εξάρτησης και να συμβάλλει στη διαμόρφωση της πολιτικής για τα ναρκωτικά με τη δημόσια τοποθέτησή του σε σημαντικά θέματα.

Στις δράσεις του περιλαμβάνεται η υποστήριξη των μελών του αλλά και ευρύτερα ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης, καθώς και η υποστήριξη των μελών του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ που βρίσκονται στη φάση της κοινωνικής επανένταξης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για τη συμμετοχή σας στο Σύλλογο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 22510 25670 & 54862.


ΧΟΡΗΓΟΣ επικοινωνίας είναι το www.LesvosPost.com