Τι θα έπρεπε να έχει ένας σύγχρονος, άντρας, φοιτητής, στην τσάντα του;

Ολοένα και περισσότεροι άντρες, κυκλοφορούν με σακίδια στην πλάτη. Φαίνεται η μόδα του κ. Θεοδωράκη έχει πιάσει τόπο!


Σε κάθε περίπτωση, είναι λογικό να απορείτε τι μπορεί να κουβαλά ένας άντρας στην τσάντα του. Διότι, μια γυναίκα, ως γνωστόν, έχει μαζί της τα πάντα! Τι γίνεται όμως με τον σύγχρονο φοιτητή; Εμείς, στο Neopolis, πήραμε την τσάντα ενός, την αναποδογυρίσαμε κι ορίστε τα ευρύματά μας:

1. Πάσο/Ταυτότητα

Αναμενόμενο να ξεκινήσουμε με τη φοιτητική αλλά και αστυνομική του ταυτότητα. Ειδικά, για φοιτητές που μένουν και σπουδάζουν σε μεγάλες πόλεις, τα έγγραφα αυτά είναι απολύτως απαραίτητα και καλό είναι να τα έχεις πάντα μαζί σου αν δε θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεων.

2. Κάρτα για τα μέσα

Η σχέση των φοιτητών με τα ΜΜΜ έχει αναλυθεί εκτενώς σε αυτό το άρθρο. Αν θέλετε, μπορεί να ανατρέξετε και να μάθετε όλες τις σχετικές πληροφορίες. Είναι απολύτως λογικό λοιπόν, να έχει μαζί του την κάρτα για τα μέσα, ειδικά αν δεν οδηγά αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

3. Προφυλακτικά

Φοιτητής κι αποχή από το σεξ δεν πάνε μαζί. Κι επειδή, μάλλον πέσαμε σε συνειδητοποιημένο άτομο, τα προφυλακτικά ήταν ένα από τα αντικείμενα που έπεσαν στο «τραπεζάκι της ανάκρισης». Μπράβο παλικάρι μου, αν και η έρευνα που θα δείτε εδώ, δε συμφωνεί ιδιαίτερα.

4. Tablet

Με την δικτύωση στο ίντερνετ να έχει γίνει απαραίτητη ακόμη και στο δρόμο ή το λεωφορείο, ένα tablet θα σου λύσει τα χέρια. Πολύ πιο ξεκούραστο για τα μάτια, λόγω μεγέθους, αλλά και γρηγορότερο από ένα smartphones. Θα μου πείτε, πού να βρεις τα χρήματα σε τούτες τις εποχές; Δε διαφωνώ, ένας άντρας όμως, είναι από τη φύση του γκατζετάκιας. Στην ανάγκη, δε θα φάει για καμιά βδομάδα…

5. Κινητό/Ακουστικά

Πέρα από την πλάκα. Πέσαμε στον πιο προσεκτικό κι ώριμο φοιτητή της Ελλάδας. Δεν αρκεί που κάνει σεξ με προφυλάξεις, ούτε ότι μιλάει μόνο μέσω ακουστικών στο κινητό, αλλά αντί να το τοποθετεί στην τσέπη (πιθανά προβλήματα λόγω ραδιενέργειας) το έχει στο σακίδιο. Ουάου!

6. Λίγα χρήματα

Γιατί τα πολλά, δε φέρνουν την ευτυχία. Αντίθετα, τα λίγα, ναι μεν σου δίνουν την εντύπωση της ασφάλειας και της δυνατότητας να ζήσεις ευχάριστα την καθημερινότητά σου, σε κάνουν όμως δημιουργικό, οικονομικά σκεπτόμενο και ...χαμογελαστό!


7. Τετράδιο/Μπλοκ

Ε, φοιτητής είσαι. Αν δεν έχεις ένα τετράδιο για να κρατάς και καμιά σημείωση, τι θα έχεις;


8. Κάρτες για Public, Fridays, Starbucks

Μιλάμε για τρία brands που είναι κατεξοχήν φοιτητικά και αναγνωρίσιμα στους νέους. Προφανώς λοιπόν, οι κάρτες μέλους που σου προσφέρουν πόντους, εκπτώσεις και δώρα, είναι φυσικό επόμενο να περιέχονται στο σακίδιό σου.


9. Επαγγελματικές κάρτες

Ο σύγχρονος φοιτητής όμως, σκέφτεται πολύ μπροστά και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε πιθανή κι απίθανη ευκαιρία που εμφανίζεται μπροστά του. Για αυτό, μία επαγγελματική κάρτα, έστω με την αναφορά «Φοιτητής τάδε Πανεπιστημίου» σου δίνει πολλά plus σε ορισμένες περιπτώσεις. Μία από αυτές, είναι να τη δώσεις και στην πανέμορφη κοπέλα που είδες στο ασανσέρ…


10. Κλειδιά

Αχ, πόσες φορές τα ξεχνάμε αυτά και πετάμε χρήματα σε κλειδαράδες...



Πηγη neopolis.gr