10 αντρικές συμπεριφορές | Πώς τις «μεταφράζουν» οι γυναίκες και τι ισχύει στην πραγματικότητα!

Απ’ ότι έχω καταλάβει, το ανθρώπινο μυαλό, είναι έτσι φτιαγμένο που παίρνει πάντοτε την χειρότερη εκδοχή των πραγμάτων. Δεν ξέρω γιατί, ίσως είναι ένας τρόπος αυτοάμυνας και προσπάθειας να μην πιαστούμε στον ύπνο.


Μάλλον εκεί βασίζονται και οι σκέψεις των γυναικών κάθε φορά που προσπαθούν να αναλύσουν τη συμπεριφορά του φίλου ή συντρόφου τους. Πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα;


1. Όταν η κλήση της ...προωθείται
Τι σκέφτεται: Βρισκόμαστε σε ένα δωμάτιο γεμάτο γυναίκες κι επιδιδόμαστε σε ακολασίες, χωρίς καμία απολύτως προφύλαξη κι έχοντας ξεχάσει εντελώς το γεγονός πως έχουμε σχέση. Φυσικά, μας μισούν για αυτό!

Τι ισχύει: Κατά πάσα πιθανότητα είμαστε με κάποιον φίλο μας και το κινητό έχει πέσει από μπαταρία. Ως συνήθως, όταν βρισκόμαστε με τα φιλαράκια, το κινητό δε μας ενδιαφέρει και πολύ οπότε δεν έχουμε καν παρατηρήσει ότι έπεσε η μπαταρία. Βέβαια, είναι μερικές φορές που απλώς βρισκόμαστε στο μετρό και δεν έχει σήμα…

2. Όταν διαβάζουμε
Τι σκέφτεται: Είμαστε στο σπίτι της όμορφης και πανέξυπνης συμφοιτήτριάς μας, περιτριγυρισμένοι από βιβλία και σημειώσεις. Κάποια στιγμή, η συμφοιτήτρια τρελαίνεται και ξεκινά να μας κάνει στριπτίζ. Τη συνέχεια, δε θέλουν ούτε να τη σκέφτονται…

Τι ισχύει: Είμαστε στη βιβλιοθήκη και προσπαθούμε να καταλάβουμε αυτά τα κωλοθεωρήματα που παρέδωσε ο καθηγητής πριν από λίγη ώρα. Αργά ή γρήγορα, αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε τη βοήθεια της καλύτερης φοιτήτριας του έτους μήπως και μας εξηγήσει κάτι. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Η συμφοιτήτρια αυτή, είναι μακράν η πιο άσχημη του ιδρύματος ολόκληρου. Νόμοι του Μέρφυ αδέρφια!

3. Όταν αρνούμαστε να τη γνωρίσουμε στους γονείς μας
Τι σκέφτεται: Κρύβουμε τη σχέση που έχουμε. Για την ακρίβεια δεν τη θεωρούμε καν σχέση αφού ντρεπόμαστε για την κοπέλα μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Για αυτό άλλωστε, δεν είμαστε έτοιμοι για το «επόμενο βήμα»!

Τι ισχύει: Ντρεπόμαστε. Ναι, απλά αυτό. Δεν αντέχουμε εκείνη την αμήχανη στιγμή όπου θα πρέπει να τη συστήσουμε ως «από εδώ η κοπέλα μου». Οκ, είμαστε ανώριμοι, τι να κάνουμε τώρα;!

4. Όταν έχουμε «αντρική έξοδο»
Τι σκέφτεται: Αν μη τι άλλο, πηγαίνουμε σε ένα μέρος γεμάτο γυναίκες. Σταμπάρουμε την πρώτη γυναικοπαρέα που εμφανίζεται στο οπτικό μας πεδίο και ξεκινάμε το καμάκι. Αν δε μας κάτσει η φάση, συνεχίζουμε τη βραδιά μας σε κάποιο στριπτιτζάδικο με την ελπίδα ότι δε θα μείνουμε με το ...πουλί στο χέρι!

Τι ισχύει: Βλέπουμε τουλάχιστον ένα ματσάκι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Αναλύουμε (και τσακωνόμαστε εννοείται) τις ομάδες μας ενώ για διάλειμμα, σχολιάζουμε λίγο τις γκόμενες που θα θέλαμε να περάσουν από το κρεβάτι μας αλλά δεν… Πάντα, καταλήγουμε να παίζουμε Pro, στο PS μέχρι να μας πάρει ο ύπνος στον καναπέ.

5. Όταν την πηγαίνουμε για φαγητό κάπου ...φθηνά
Τι σκέφτεται: Δεν την υπολογίζουμε καν στη ζωή μας. Αντί να την πάμε για αστακομακαρονάδα σε κάποιο ακριβό εστιατόριο της παραλιακής, όπως κάναμε με όλες τις πρώην μας, την ξεπετάξαμε με 3 καλαμάκια στην «Ψησταριά του Μήτσου του Μερακλή».

Τι ισχύει: Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κάνουμε μια κάποια οικονομία με τα χρήματα που μας δίνουν οι γονείς μας. Μάλιστα, αν κάτσει η φάση, ίσως μπορέσουμε να αγοράσουμε καινούρια κάρτα γραφικών για το PC μας.

6. Όταν δε θέλουμε να κάνουμε σεξ πρωί πρωί
Τι σκέφτεται: Το σεξ της προηγούμενης νύχτας, ήταν τόσο απαίσιο που δε θέλουμε καν να σκεφτόμαστε την επανάληψή τους. Μάλιστα, θα της ανακοινώσουμε εντός λίγων ημερών μια ψεύτικη ασθένεια που μας αναγκάζει να απέχουμε από το κρεβάτι για κανά μήνα.

Τι ισχύει: Είμαστε κουρασμένοι. Για την ακρίβεια, δεν είμαστε τίποτα πολύ απλά επειδή κοιμόμαστε ακόμη. Είναι πρωί. Κάτσε να πάει απόγευμα, να ξυπνήσουμε και βλέπουμε. Επίσης, πρέπει να πλύνουμε τα δόντια μας πρώτα και μετά…

7. Όταν δεν της στέλνουμε «Καλημέρα, μωράκι μου»
Τι σκέφτεται: Δεν την αγαπάμε πλέον. Έπαψε να είναι το μωράκι μας και ήδη την έχουμε κερατώσει (τουλάχιστον μία φορά) από το τελευταίο μήνυμα που της στείλαμε: «Καληνύχτα, αγάπη μου!»…

Τι ισχύει: Ακόμα κοιμόμαστε!

8. Όταν δε θέλουμε να τη γνωρίσουμε στους φίλους μας
Τι σκέφεται: Ντρεπόμαστε για αυτή, είμαστε κομπλεξικοί και δεν έχουμε ιδέα τι ζητάμε από τη ζωή μας.

Τι ισχύει: Για να λέμε την αλήθεια, όταν δε θέλουμε να γνωρίσουμε την κοπέλα μας στους κολλητούς μας τότε κάτι δεν πάει καλά. Είτε, δεν τη βλέπουμε ακόμη τόσο σοβαρά για να κάνουμε αυτό το βήμα, είτε οι κολλητοί μας, μας τραμπουκίζουν συνεχώς και πλέον φοβόμαστε να κάνουμε το οτιδήποτε.

9. Όταν θέλουμε να βγούμε κάπου που δεν έχει πολύ κόσμο
Τι σκέφεται: Το κλασικό. Ντρεπόμαστε για αυτή! Νιώθουμε άβολα με την παρουσία της δίπλα μας και προσπαθούμε κάθε φορά να αποφεύγουμε τα βλέμματα ανθρώπων που ίσως μας γνωρίζουν.

Τι ισχύει: Είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι και δε χρειαζόμαστε κανέναν άλλον πέρα από αυτήν, για να περάσουμε όμορφα. Έλεος, πώς γίνεται κάτι τόσο ωραίο να το παρεξηγήσει κάποια;

10. Όταν το δώρο μας δεν είναι ρούχο ή κόσμημα
Τι σκέφτεται: Δεν την αγαπάμε. Δεν αξίζει να σπαταλήσουμε τα λεφτά μας για αυτήν ενώ φαίνεται πως δεν έχουμε ιδέα από γυναικεία ψυχολογία και γυναικείες ανάγκες.

Τι ισχύει: Πράγματι δεν έχουμε ιδέα από γυναικεία ψυχολογία και γυναικείες ανάγκες. Ποιος έχει όμως, για να την αποκτήσουμε κι εμείς; Οπότε, ας μη ζητάτε παράλογα πράγματα. Επίσης, σας παίρνουμε που σας παίρνουμε δώρο, να μην το ευχαριστηθούμε κιόλας; Εξ’ ου και οι ψιλοτάκουνες μπότες ή τα σέξυ εσώρουχα...