«ΦΩΤΙΑ» στο πάρτι της ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τους πρωτοετείς της Μυτιλήνης με τον Ανδρέα Στάμο στο living room (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματικό πανζουρλισμό προκάλεσε την Πέμπτη το βράδυ η παράταξη της ΔΑΠ-Ν.Δ.Φ.Κ. στο «living room», στο καθιερωμένο πλέον πάρτι καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών στο νησί.


Δεκάδες μέλη και φίλοι της παράταξης βρέθηκαν από νωρίς στο «living room», προκειμένου να υποδεχτούν και επίσημα τους νεώτερους συναδέλφους τους.

Σε αυτό το party όμως υπήρχε μια ιδιαιτερότητα καθώς για πρώτη φορά η ΔΑΠ ΝΔΦΚ έφερε στον νησί μας έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη με μεγάλη δισκογραφία τον Ανδρέα Στάμο.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και το μαγαζί δεν άργησε να γεμίσει!

Ο Γιάννης Καδής, ένας από τους resident DJ του μαγαζιού, που βρισκόταν πίσω από τα decks, δεν άργησε να απογειώσει τη διάθεση και βέβαια την αδρεναλίνη του κόσμου, που δεν έλεγε να σταματήσει να χορεύει και να τραγουδάει πριν βγει περίπου στις 02:20 ο Ανδρέας Στάμος και βάλει "φωτιά" στο living room με τα λαϊκά άσματα του και φυσικά με τα συνθήματα της ΔΑΠ που έλεγε ο ίδιος από το μικρόφωνο και ακολουθούσαν οι φοιτητές.

Στο αποκορύφωμα του μεγάλου event ήταν όταν τα ηχεία του μαγαζιού άρχισαν να παίζουν το γνωστό τραγούδι «θα 'ρθει ο καιρός και πάλι το γαλάζιο» που σηκώθηκε κυριολεκτικά όλο το μαγαζί στον αέρα.

Τα πυροτεχνήματα και τα συνθήματα, δε θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν από ένα τέτοιο event.

Το LesvosPost.com βρέθηκε εκεί και σαν χορηγός επικοινωνίας κατέγραψε τα παρακάτω πλανά από το μεγάλο event

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη του BEST FM 98.1

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το www.LesvosPost.com Περισσότερες φωτογραφίες σε λίγες μέρες από το foititelia.gr