Monkey espresso Bar- Home restaurant Bar στην προκυμαία Μυτιλήνης

Η απόλυτη διασκέδαση στην Μυτιλήνη με 2+1 καταστήματα:

Monkey espresso Bar

Από νωρίς το πρωί με πολλές επιλογές για καφέ και πρωινό – με έμφαση στον καφέ espresso, που ετοιμάζεται από τους έμπειρους baristas. Το μεσημέρι με νόστιμα υγιεινά πιάτα και γλυκά από αγνά υλικά εκλεκτής ποιότητας, που ετοιμάζονται από τους ίδιους τους ιδιόκτητες, για να πάρετε δυνάμεις.

Επίσης αποτελεί το κατάλληλο "meeting point" για δουλειά ή διάβασμα (free wi- fi) με συνεργάτες ή φίλους και το βραδάκι για ποτό, κάτω από τους ρυθμούς της μουσικής των έμπειρων djs του μαγαζιού.

Η σπιτική ατμόσφαιρα φιλοξενίας, η προσωπική φροντίδα, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και οι προσιτές τιμές, καθιστά το Monkey espresso Bar ένα από τα σημεία MUST στην Μυτιλήνη.

Οι μουσικές νότες που ηχούν κάνουν τον καθένα να αισθάνεται οικεία και να απολαμβάνει τον καφέ ή το κοκτέιλ που δημιουργείται από εξειδικευμένα άτομα όλες τις ώρες. Η παρέα του  Monkey espresso Bar λατρεύει τη ζωντάνια και την επικοινωνία και είναι πρόθυμη να συζητήσουν θέματα γεύσης και εμπειρίας γιατί γνωρίζουν καλά τα προϊόντα που προσφέρονται.


Το πλήρως εξοπλισμένο espresso bar, οι μεγάλοι παρεΐστικοι καναπέδες, καθώς επίσης και ένας ανανεωμένος εσωτερικός και εξωτερικός χώρος, σε συνδυασμό με το ευγενικό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό του, θα το κάνουν να ξεχωρίζει.

Μουσικές θεματικές βραδιές και σούπερ parties με guests djs και events με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό γίνονται συχνά το talk of the town συνδέοντας το όνομά του με την πιο έντονη νυχτερινή διασκέδαση και απογειώνοντας το ενδιαφέρον των απανταχού nightwalkers…

Home as you feel restaurant bar

Στον όροφο του 
Monkey espresso Bar… 



Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα εκάνε έφοδο στην Μυτιλήνη με μια νέα γαστρονομική άφιξη, που φιλοδοξεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Χωρισμένο σε δύο επίπεδα, το Home θα σερβίρει στους θαμώνες του, τόσο παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, όσο και πιο «πειραγμένα».

Στο Home μπορεί να πάει κανείς από το πρωί και να δοκιμάσει νόστιμες και πρωτότυπες γευστικές δημιουργίες για πρωινό.

Στο ίδιο μοτίβο θα κινείται και το μενού για γεύμα ή δείπνο, με ευφάνταστα πιάτα, , αλλά και πιο παραδοσιακά


Είναι σχεδόν πάντα γεμάτο τα Σαββατοκύριακα σχεδόν όλες τις ώρες μιας σερβίρει εξαιρετικό brunch,. Από τη διακόσμηση ξεχωρίζουν τα φυτά που διακοσμούν τον χώρο, αλλά και βαριά ξύλινα τραπέζια με τους δερμάτινους καναπέδες.

Στο χώρο φιλοξενούνται και πολλά prive και public events τα οποία επιμελούμαστε οι ίδιοι.


Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510 20960


Διεύθυνση: Κουντουριώτου 57 προκυμαία Μυτιλήνης

Ιστοσελίδα με όλα τα νέα και τα events: www.monkeybar.gr