Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας Λήμνου το «family τρίαθλο»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας Λήμνου την Κυριακή το πρωί 26/10/14,   παρ΄ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (αέρας, θερμοκρασία) το «family τρίαθλο» ξεπερνώντας τις 100 συμμετοχές με αθλητές και γονείς του τμήματος στίβου ΑΜΕΑ , του τμήματος στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου καθώς και του τμήματος στίβου του Α.Ο. Ηφαιστία.


Όλοι οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν με πολύ αξιόλογες επιδόσεις με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλο ανταγωνισμό (ιδίως από τους μεγάλους), στο άλμα εις μήκος – στις ρίψεις (μπαλάκι) – στην σκυταλοδρομία με μεταφορά αντικειμένου.

Σ΄ όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν συμβολικά στεφάνια ελιάς. Στην τελική κατάταξη την 1Η θέση έλαβε η Γκρι ομάδα ενώ έγινε και απονομή των μεταλλίων της κατηγορίας του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠ –ΠΚ Β΄:

ΠΠ Β΄
Κολώνας Μιχάλης 1000 μέτρα
Αρβανίτης Νίκος σφαίρα
ΠΚ Β΄
Νικηφορίδου Μαλαματένια 60 μέτρα
Μωραίτη Ελενη μήκος
Λυρή Ουρανία σφαίρα
Λυρή Ελίζα σφαίρα
Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο Κος Γαρυφαλλίδης Μανώλης Αντιπρόεδρος του Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου, ο Κος Παπαλιάς Αντώνης Δημοτικός Σύμβουλος, ο Κος Καλιονίδης Ιωάννης μέλος της αθλητικής επιτροπής του Ο.Ε.Π.Α., ο Κος Μανωλακούδης Κώστας Πρόεδρος του Α.Ο.Ηφαιστείας, ο Κος Κωνσταντάρας Σωτήρης Πρόεδρος της Α.Ε.Λήμνου, η Κα Καταιβανίδου Γεσθημανή Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «Ορίζοντες» Λήμνου και Διευθύντρια του ειδικού σχολείου Καλλιθέας Λήμνου, η Κα Γιαρμαδούρου Τζαννέτου Αθηνά Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας όπως επίσης πολλά μέλη των Δ.Σ. της Α.Ε.Λ. και του Α.Ο.Ηφαιστία και πολλοί φίλοι του κλασικού αθλητισμού.

Η Α.Ε.Λ. αισθάνεται την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ και να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες γονείς και αθλητές,
τους προπονητές των τμημάτων στίβου,
την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για την εμπιστοσύνη της και την στήριξη της,
τους εθελοντές ,
τους υποψήφιους κριτές στίβου,
το ΕΚΑΒ Ν. Λήμνου,
τους ιατρούς Κα Κιουκπιολή Λίτσα και τον Κο Κατσιγιαννόπουλο Κώστα,
τους Κους Θάνο Πάνου και Γκαλιούρη Ιωάννη και την εταιρεία τους “Perfect Day” για την φωτογράφηση,
όλους τους χορηγούς του τμήματος στίβου της Α.Ε.Λ. και
όλους όσους στηρίζουν και βοηθούν την τόσο μεγάλη και αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλεται.


Από την ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ