Επιλογές διασκέδασης το Σάββατο βράδυ στην Λέσβο….. Από dj μέχρι τις 03:00 και club μέχρι το πρωί έως live μουσική

Σάββατο και σήμερα, με την ημέρα να καλεί για εξορμήσεις και πολλές απολαύσεις διασκέδασης. 


Όπως και να το κάνουμε όμως, το Σάββατο είναι κυρίως βράδυ. Κι όταν λέμε βράδυ εννοούμε έξοδο. 


Που θα πάμε λοιπόν το Σάββατο; Επιλέξτε


To Monkey Bar Home Edition αποτελεί την πιο hot επιλογή για κάθε φάση της μέρας.

Lounge μουσική από το πρωί μέχρι λίγο πριν η ώρα δείξει 00:00 όταν και μετατρέπεται σε meeting point της νυχτερινής ζωής του νησιού, με mainstream ήχους από κορυφαίους resident djs.


Η μετάβαση στην μεταμεσονύχτια πραγματικότητα γίνεται μουσικά, τα φώτα χαμηλώνουν και η after έκδοση του Living Room δίνει μια γεύση upper class clubbing.

Οι καλύτεροι residents djs στήνουν από τα decks ένα διαφορετικό πάρτι κάθε βραδιά με κοινό χαρακτηριστικό την drink & dance διάθεση· δεν είναι τυχαίο που όλοι στην πόλη το θεωρούν το σημείο «τερματισμού» του nightlife.

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510 20960
Διεύθυνση: Κουντουριώτου 57 προκυμαία Μυτιλήνης
Ιστοσελίδα με όλα τα νέα και τα events: www.monkeybar.gr

CAFÉ BAR MARUSH


Ένα στέκι που κλείνει 20 χρόνια στο χώρο της εστίασης και γνωρίζει καλά πώς να μετατρέπεται από lounge «στάση» για καφέ, χυμούς και κρύα σνακς σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά φοιτητικά points με την πιο dance διάθεση στη Μυτιλήνη.
Μουσικές θεματικές βραδιές και σούπερ parties με guests djs και events με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό γίνονται συχνά το talk of the town συνδέοντας το όνομά του με την πιο έντονη νυχτερινή διασκέδαση και απογειώνοντας το ενδιαφέρον των απανταχού nightwalkers…

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666
Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης


DimZi Cafe-Bar στην Αγιάσο της Λέσβου


Απολαύστε, χαλαρώστε και διασκεδάστε με θέα την γραφική Αγιάσο της Λέσβου
Το DimZi Cafe-Bar βρίσκεται στην Αγιάσο Λέσβου (πάνω από την περιοχή Σταυρι της Αγιάσου).

Lounge μουσική από το πρωί μέχρι λίγο πριν η ώρα δείξει 00:00 όταν και μετατρέπεται σε meeting point της νυχτερινής ζωής της Αγιάσου, με mainstream ήχους από κορυφαίους resident djs.

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 694-2888306
Διεύθυνση: Αγιασος Λέσβου

ΚΟΥNTΟΥΡΟΥΔΙΑ LIVE….. ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΥΠΕΡΟΧΗ LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ- (Κουντουρουδια Λέσβου)


Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά ιδιοκτησίας της εταιρείας ΓΟΝΙΔΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Ο.Ε. βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στο κύμα ,με θέα το γραφικό λιμανάκι της Κουντουρουδιάς..
Το «Κουντουρουδιά Live» λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του στο μπαρ, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.

Στα live του μαγαζιού μεγάλο ρόλο παίζει η οργανωμένη και έμπειρη ορχήστρα του μαγαζιού και φυσικά σε αυτή δεσπόζει το όνομα του Ντίνου Αλεξανδρή πρόσφατα στην ορχήστρα προστέθηκε και η νεανική φωνή του Πάνου Γαληνού.  

Επισκεφθείτε το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά στην Κουντουρουδιά (περιοχή Σκάλας Λουτρών Λέσβου) και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-91565 και 6975699869.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ