8 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ!

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούσαν πάντα τους άνδρες, ήταν το τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες στο σεξ. Προτιμούν ρομαντισμό ή πάθος; Γλύκες και χαδάκια ή άγριο σεξ;


Ο Charles J. Orlando, συγγραφέας πολλών best seller και ειδικός επί των σχέσεων, ρώτησε 1.000 γυναίκες τι θέλουν από τους άντρες την ώρα του σεξ και έλαβε τις παρακάτω απαντήσεις…

1. Αργό γδύσιμο

Συχνά, τα ζευγάρια μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό, κάτι που συχνά λειτουργεί σε όσους θέλουν το ωμό πάθος. Η “αποπλάνηση” όμως πρέπει να γίνεται σε αργούς ρυθμούς και να μην υπάρχει βιασύνη.

2. Σεξ σε δημόσιους χώρους

Μπορεί να μη θέλει να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο (δεν είναι και ό,τι καλύτερο να συλληφθεί), αλλά το ενδεχόμενο να σας δει κάποιος είναι ερεθιστικό για πολλές γυναίκες.

3. Δώσε σε εκείνη τον έλεγχο

Η εξουσία αποτελεί το αφροδισιακό πολλών ανθρώπων, ανδρών και γυναικών.

4. Παίξτε ρόλους

Το να υποδύεσαι ένα διαφορετικό άτομο από αυτό που είσαι μπορεί να σε απελευθερώσει. Βάζοντας απλά μία στολή ή παίζοντας ένα ρόλο μπορείς να διώξεις αναστολές και ανασφάλειες που μπλοκάρουν την απόλαυση.

5. Εκείνη είναι τα πάντα

Θέλει να νιώθει ιδιαίτερη και επιθυμητή την ξεχωριστή εκείνη στιγμή. Θέλει να την κακομαθαίνεις. Πάρε το χρόνο σου και κάνε τα πάντα για εκείνη και να δεις που κάποια στιγμή θα είναι πρόθυμη να ανταποδώσει.

6. Πάρε τον έλεγχο

Το 91% απάντησε ξεκάθαρα: Θέλουν έναν άντρα-αρχηγό στην κρεβατοκάμαρα. Έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, ικανό και παθιασμένο. Και αυτή η απάντηση ήρθε από όλους τους τύπους γυναικών.

7. Τα προκαταρκτικά ξεκινούν εκτός της κρεβατοκάμαρας

Η διέγερση μία γυναίκας συνήθως ξεκινάει πολύ πριν συνειδητοποιήσει ότι συμβαίνει. Ερεθίζεται από μία ματιά, μία πρόταση, την εξυπνάδα, ακόμα και από την προθυμία του να ακούσει χωρίς να γίνεται επικριτικός. Η αποπλάνηση είναι τέχνη και απαιτεί προσπάθεια. Πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου πάνω της. Θέλει να νιώθει σημαντική και ποθητή. Η πιο ερωτογενής ζώνη μίας γυναίκας είναι το μυαλό της και τα λόγια, οι πράξεις ενός άντρα είναι τα τέλεια εργαλεία για τα πιο αποτελεσματικά προκαταρκτικά.

8. Φίλα την αληθινά

Τι θέλει σε ένα φιλί; Ξεκίνα ευγενικά. Το timing είναι το παν. Ξεκίνα με αργούς ρυθμούς και μείνε έτσι μέχρι να σου δώσει σημάδι για τα περαιτέρω. Πάνω απ’ όλα όμως κάνε την να νιώσει ότι είναι μοναδική.


Ακολουθώντας τις παραπάνω 8 συμβουλές, θα δώσεις στην παρτενέρ σου ό,τι ακριβώς χρειάζεται, και θα της μείνεις αξέχαστος! Οπότε, μην αργείς, και θέσε σε εφαρμογή όλα όσα σου είπαμε!