Τα πρωτοβρόχια στην Λέσβο προκάλεσαν μικροπροβλήματα (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή βροχόπτωση συνοδευόμενη από αστραπόβροντα πλήττει από νωρίς το μεσημέρι έως τώρα μεγάλο μέρος της Λέσβου προκαλώντας ήδη σοβαρά προβλήματα κυρίως στους δρόμους οι όποιοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια..


Μάλιστα το ποσό του νερού είναι και ήταν τόσο υψηλό που ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα. 

Εξαιτίας της βροχόπτωσης και κατ' επέκταση της ολισθηρότητας του οδοστρώματος σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα, με υλικές μόνο ζημιές.

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, σύμφωνα με πληροφορίες μας…

Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταγραφεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε!!!

Πού χτυπούν τα ακραία φαινόμενα

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ σήμερα το σκηνικό του καιρού «ντύνουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς άνεμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις, αρχικά στα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στην ανατολική νησιωτική χωρά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα βόρεια.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.
Ανεμοι: στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 με σταδιακή ενίσχυση στα 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΕΡΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ: